Ανατροπή στην οικογενειακή τραγωδία με το 4χρονο αγοράκι στη Λάρισα - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Ανατροπή στην οικογενειακή τραγωδία με το 4χρονο αγοράκι στη Λάρισα

  • Βρέθηκε δεμένο στο καρότσι του.

Νέα διάσταση λαμβάνει το οικογενειακό δράμα που ξετυλίγεται μετά την πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Λάρισα.
Η μητέρα σύμφωνα με... πληροφορίες κρατείται από την αστυνομία και αντιμετωπίζει την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου. Η μητέρα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες εργάζεται σε νυχτερινό κατάστημα και κοιμόταν στον καναπέ την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά.

Κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς και ενώ η μητέρα είχε βγει από το σπίτι αφήνοντας δεμένο το αγορακι ο τρίχρονος, ενώ ο μεγαλύτερος γιος, 17 χρονών από άλλο γάμο, είχε φύγει για το σχολείο

Η πυροσβεστική υπηρεσία απεγκλώβισε το παιδί, το οποίο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού σε ιδιαίτερα σοβαρά κατάσταση με αναπνευστικά προβλήματα αλλά και εγκαύματα στο σώμα του από τα λουριά του καροτσιού όπου ήταν δεμένο.

Όπως αναφέρουν πηγές από τη ΔΕΗ το ρεύμα στο διαμέρισμα της οικογένειας, που βρέθηκε ακατάστατο με πεταμένα ρούχα και άλλα εύφλεκτα αντικείμενα τα ευνόησαν την εκδήλωση κ επέκταση της πυρκαγιάς που οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως προήλθε η φωτιά στον ενιαίο χώρο του καθιστικού με το υπνοδωμάτιο , ήταν κομμένο λόγω οφειλών από το Φεβρουάριο του 16 δίχως οι ένοικοι του να έχουν υποβάλλει κάποιο αίτημα προς τον Οργανισμό για ρύθμιση ή ένταξη στο κοινωνικό τιμολόγιο. Άγνοια για την οικονομική κατάσταση της οικογένειας δήλωσε και η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Λάρισας, αφού φαίνεται πως ούτε εκεί είχε απευθυνθεί η μητέρα του άτυχου αγοριού.

Το αγοράκι νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση με εκτεταμένα εσωτερικά εγκαύματα λόγω του καπνού που εισέπνευσε ενώ και ο εισαγγελέας ανηλίκων ζήτησε τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας .
Bookmark and Share