Κάτω από... 8% τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στο ΤΕΕ. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Κάτω από... 8% τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στο ΤΕΕ.

Μεγάλος νικητής στις σημερινές εκλογές των 102.000 ελλήνων μηχανικών αναδείχτηκε ο νυν πρόεδρος Γ. Στασινός του οποίου η παράταξη «Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών» που πρόσκειται στη ΝΔ, παρά την διάσπαση του χώρου, κατάφερε να διατηρήσει τα ποσοστά του 2013, κερδίζοντας το 25,74% των ψήφων.

Μεγάλη πτώση στα ποσοστά της «Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας», που κινείται στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, με ποσοστό μόλις 7,99%... δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Μεγάλος νικητής αναδείχτηκε ο νυν πρόεδρος Γ. Στασινός του οποίου η παράταξη «Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών» που πρόσκειται στη ΝΔ, παρά την διάσπαση του χώρου, κατάφερε να διατηρήσει τα ποσοστά του 2013, κερδίζοντας το 25,74% των ψήφων. Συνολικά μαζί με τα δύο «αντάρτικα» σχήματα υπολογίζεται ότι τα ψηφοδέλτια που πρόσκεινται στον χώρο της ΝΔ ξεπέρασαν για πρώτη φορά το 40% των ψήφων.

Δεύτερη δύναμη αναδείχτηκε η παράταξη που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ «Δημοκρατική Συμπαράταξη Μηχανικών» με ποσοστό 12,96%.

Χαρακτηριστικό της φετινής αναμέτρησης ήταν ο… πληθωρισμός συνδυασμών, που φτάνουν τους 21 και μαζί με τους δύο μεμονωμένους εκτοξεύουν τον αριθμό των υποψηφίων στους 2.717! Είναι στοιχεία που δείχνουν τη σκληρή μάχη που θα δοθεί στην 200μελή Αντιπροσωπεία, τη λεγόμενη «Βουλή των μηχανικών», από την οποία θα αναδειχθεί η νέα διοίκηση.
Bookmark and Share