Πυρήνες της Φωτιάς: «Θα χτυπήσουμε τα πάντα ...» - GREECE-SALONIKA.blogspot

Newsroom

Post Top Ad

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

Πυρήνες της Φωτιάς: «Θα χτυπήσουμε τα πάντα ...»  • Με νέο κείμενο-μανιφέστο οι Πυρήνες της Φωτιάς εξαπολύουν απειλές..


Με ένα νέο κείμενο - μανιφέστο οι Πυρήνες της Φωτιάς εξαπολύουν απειλές κατά κομμάτων, τραπεζών, δικαστών, αστυνομικών και... πολυεθνικών εταιρειών, προειδοποιώντας για επιθέσεις με βόμβες και σφαίρες.

«Χτυπάμε τις τράπεζες, τα αστυνομικά τμήματα, τα δικαστήρια, τις φυλακές, τα υπουργεία, τα κομματικά γραφεία, τις αυτοκρατορίες των εταιρειών και οτιδήποτε περιφρουρεί και αναπαράγει τις αξίες αυτού του κόσμου», αναφέρει κείμενο της τρομοκρατικής οργάνωσης που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα αναρχικού χώρου και προσθέτει:

«Ο αναρχομηδενισμός συνδυάζει την προπαγάνδα των λέξεων με την προπαγάνδα των πυροβολισμών, της φωτιάς, του δυναμίτη».

Απόσπασμα από το νέο κείμενο των Πυρήνων:

«Προωθούμε τη δημιουργία ενός άτυπου δικτύου πυρήνων και ομάδων αναρχικής συγγένειας, με σκοπό τη διάχυση της πρακτικής θεωρίας και των επιθέσεων. Υφαίνουμε το δικό μας ιστό αράχνης…

Οργανώνουμε τις επιθέσεις μας ενάντια στα φυλάκια του κόσμου της οργανωμένης εκμετάλλευσης και πλήξης. Χτυπάμε τις τράπεζες, τα αστυνομικά τμήματα, τα δικαστήρια, τις φυλακές, τα υπουργεία, τα κομματικά γραφεία, τις αυτοκρατορίες των εταιρειών και οτιδήποτε περιφρουρεί και αναπαράγει τις αξίες αυτού του κόσμου.

Φυσικά, δεν ξεχνάμε πως ο στόχος του νέου αναρχικού αντάρτικου πόλης δεν είναι απλά η ανατίναξη πραγμάτων και η εκτέλεση αξιωματούχων της εξουσίας, αλλά, παράλληλα, και η καταστροφή των κοινωνικών σχέσεων που κουβαλούν μέσα τους το δηλητήριο της εξουσίας.

Γι’ αυτό, παράλληλα με την οργάνωση και τη διάχυση της FAI και της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, μέσα από σφαίρες και βόμβες, επιθυμούμε με τα κείμενά μας να τσακίσουμε όλες εκείνες τις καθημερινές κοινωνικές συμβάσεις και να χαστουκίσουμε τη νοοτροπία των εθελόδουλων, που είναι η μισή ισχύς της εξουσίας…».