Μπαλαούρας: Δεν παραγράφεται το «φονιάδες των λαών, Αμερικάνοι»! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Μπαλαούρας: Δεν παραγράφεται το «φονιάδες των λαών, Αμερικάνοι»!

  • Σε δικό του μήκος κύματος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
  • Την ώρα που σύσσωμη η κυβέρνηση εμφανίζεται να προσβλέπει στην επίσκεψη Ομπάμα, ο βουλευτής Ηλείας Γεράσιμος Μπαλαούρας, εξαπολύει επίθεση κατά των ΗΠΑ.
  • "Έκαιγα κι εγώ σημαίες των ΗΠΑ"

Το...«φονιάδες των λαών αμερικάνοι δεν παραγράφεται» τόνισε και συνέχισε λέγοντας πως «και εγώ συμμετείχα σε διαδηλώσεις κατά των ΗΠΑ και έκαιγα Αμερικανικές σημαίες έξω από την Αμερικανική πρεσβεία».

Κατέληξε δε λέγοντας πως οι ΗΠΑ «έπαιξαν έναν καθοριστικό ρόλο αποσταθεροποίησης της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου. Αυτά δεν κρύβονται».

Σε ό,τι αφορά στις επιχειρήσεις στη Συρία τόνισε πως «δεν θα στέρξουμε σε μια κατεύθυνση διευκόλυνσης των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων για τις πολεμικές επιχειρήσεις στην Συρία. Η Ελλάδα δεν έχει θέση σε πολεμικές επιχειρήσεις στη Μέση Ανατολή».

Στη συνέχεια πάντως έσπευσε να δηλώσει πως ο Μπαράκ Ομπάμα πάντα στήριζε τις ελληνικές θέσεις. Ελπίζω -είπε- αυτό να μην αλλάξει με την προεδρία Τράμπ, τονίζοντας πως «όλη η υφήλιος από την ΕΕ έως τον Ισημερινό ήταν εναντίον του Τραμπ που τελικώς δυστυχώς εξελέγη».

Πρόβλεψε μάλιστα πως «ο Τραμπ θα αναγκαστεί σε πολλά ζητήματα να κάνει πίσω, όπως για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που ήδη το πήρε πίσω».

Οταν ρωτήθηκε αν έκανε το ίδιο και ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μπαλαούρας είπε πως «εμείς όμως δεν είμαστε απατεώνες όπως οι προηγούμενες κυβερνήσεις».
«Εμείς δεν είναι ότι, αλλά είπαμε και άλλα κάναμε, εμείς άλλα είπαμε γιατί δεν μπορέσαμε να τα κάνουμε. Αυτή είναι η διαφορά μας. Δεν κοροϊδέψαμε κανέναν. Δεν κρύψαμε το μνημόνιο που υπογράψαμε. Εμείς δεν κοροϊδέψαμε κανέναν, δώσαμε μια μάχη, δεν τα καταφέραμε και αναγκαστήκαμε με το πιστόλι στον κρόταφο να υπογράψουμε ένα δύσκολο επώδυνο και άδικο μνημόνιο» και πως «εξακολουθούμε να παλεύουμε και να νοιαζόμαστε για τους αδύναμους πολίτες».
Bookmark and Share