Ryanair: Έκπτωση 20% σε 10 εκατ. θέσεις στο πλαίσιο της «Black Friday» - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Ryanair: Έκπτωση 20% σε 10 εκατ. θέσεις στο πλαίσιο της «Black Friday»

  • Η Ryanair,  ανακοίνωσε σήμερα την μεγαλύτερη από ποτέ ‘Black Friday’ προφορά της, με έως και 20% έκπτωση σε περισσότερες από 10 εκατομμύρια θέσεις, διαθέσιμες προς κράτηση στο Ryanair.com- μόνο για μία ημέρα.

Οι θέσεις αυτές είναι...  διαθέσιμες προς κράτηση μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα, (Παρασκευή) για ταξίδια από τον Δεκέμβριο έως τον Μάρτιο, ενόψει της 8ήμερης ‘Cyber Week’καμπάνιας της Ryanair.

Προσκαλούμε τους πελάτες μας να ενημερώνονται για τις πιο καυτές Cyber Week προσφορές μας μέσω του Ryanair.com και των επίσημων σελίδων μας σε Facebook and Twitter, όπου οι χαμηλότεροι ναύλοι της Ευρώπης θα γίνουν ακόμα πιο χαμηλοί.

Ο Robin Kiely της Ryanair δήλωσε:


«Έφτασε η Black Friday και ως η αεροπορική εταιρία με την μεγαλύτερη ιστοσελίδα παγκοσμίως, δεν θα βρείτε καλύτερο μέρος από το Ryanair.com, για μοναδικές online ευκαιρίες.

Μειώνουμε τους ναύλους μας κατά 20% σε 10 εκατομμύρια θέσεις, για ταξίδια από τον Δεκέμβριο έως τον Μάρτιο, για την μεγαλύτερη από ποτέ Black Friday προσφοράς μας.

Η μοναδική αυτή προσφορά είναι διαθέσιμη μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα, επομένως οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν σήμερα στο Ryanair.com , ώστε να εξοικονομήσουν ακόμα περισσότερα χρήματα αυτό το Σαββατοκύριακο.»
Bookmark and Share