- Σήμερα Τρίτη 27 Δεκεμβρίου θα γίνει η πρώτη επίσημη παράδοση τμήματος της κατασκευής της Ιονίας Οδού.
Η αρχή θα γίνει με το τμήμα...Κουβαράς-Αμφιλοχία παρουσία του Υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη και αναμένεται να έχει χαρακτήρα πανηγυρικό.
Έτσι από περίπου τις 3 το μεσημέρι οι πρώτοι οδηγοί που θα περάσουν από την περιοχή χρησιμοποιώντας το τμήμα Κουβαράς-Αμφιλοχία μήκους 26χλμ σε συνδυασμό με το ήδη σε λειτουργία τμήμα Κεφαλόβρυσο-Κουβαράς θα δημιουργεί ένα ενιαίο οδικό τμήμα 59χλμ.
Πρόκειται για το γεγονός της χρονιάς για την Αιτωλοακαρνανία αλλά και την Ήπειρο που θα δουν να μικραίνει σιγά-σιγά η χρονοαπόσταση. Η ...καλή είδηση για τους οδηγούς δεν θα είναι μόνο η παράδοση του τμήματος αλλά και η απουσία διοδίων καθώς ο σταθμός διοδίων είναι βορειότερα.
