Δωρεάν τα τέλη σύνδεσης για φυσικό αέριο σε Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Δωρεάν τα τέλη σύνδεσης για φυσικό αέριο σε Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία

  • Προσφορά από την Εταιρεία Διανομής Αερίου.

Νέες συνδέσεις φυσικού αερίου με ισχύ ως τις.. 31.12.2017 και έκπτωση 100% στα τέλη σύνδεσης προσφέρει στους καταναλωτές η Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης - Θεσσαλίας ΑΕ (ΕΔΑ ΘΕΣΣ). Η προσφορά ισχύει για όλους τους νέους καταναλωτές που θα υπογράψουν σύμβαση σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου και για όλες τις χρήσεις (οικιακή, εμπορική, βιοτεχνική - βιομηχανική).

Η νέα σύνδεση αφορά την κατασκευή του σημείου παροχής (τοποθέτηση έως και του μετρητή φυσικού αερίου) που αποτελεί αρμοδιότητα της ΕΔΑ ΘΕΣΣ. Αυτό σημαίνει ότι ο καταναλωτής καταβάλει μόνο το κόστος της εσωτερικής εγκατάστασης φυσικού αερίου.

Αναφορικά με την τροποποίηση του ν. 4342/2015 για τη διευκόλυνση εγκατάστασης αυτόνομων συστημάτων θέρμανσης από τις κεντρικές θερμάνσεις, επισημαίνεται ότι η ΕΔΑ ΘΕΣΣ έχει αποστείλει διευκρινιστικό ερώτημα στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την έκδοση ερμηνευτικής εγκυκλίου για την εφαρμογή της συγκεκριμένης διάταξης.

Για την εξυπηρέτηση καταναλωτών λειτουργεί τηλεφωνικό κέντρο (11150) όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν.

Τα νέα σημεία εξυπηρέτησης καταναλωτών της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης - Θεσσαλίας λειτουργούν από 1.1.2017: Θεσσαλονίκη (Μοναστηρίου 256 & Δ. Γληνού 7), Λάρισα (Φαρσάλων 219), Βόλος (Γ. Καρτάλη 32), Καρδίτσα (Ταλιαδούρου 18), Τρίκαλα (Συγγρού 33).
Bookmark and Share