Ανάκληση μηνύσεων για τον ξυλοδαρμό φοιτήτριας από διδάκτορα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Ανάκληση μηνύσεων για τον ξυλοδαρμό φοιτήτριας από διδάκτορα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

  • Σε αμοιβαία ανάκληση των μηνύσεων που είχαν καταθέσει συμφώνησαν η 21χρονη φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ο 50χρονος διδάκτορας του ίδιου ιδρύματος, για τον καταγγελόμενο ξυλοδαρμό της πρώτης από τον δεύτερο μέσα στους χώρους του Πανεπιστημίου, που θα οδηγούσε σήμερα και τους δύο στο εδώλιο του δικαστηρίου.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, η... δίκη που ήταν προγραμματισμένη για το μεσημέρι στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, δεν έγινε.
Το περιστατικό, που έχει αναστατώσει την εκπαιδευτική κοινότητα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, έγινε στις 9:30 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, 2 Φεβρουαρίου, μέσα στο γραφείο του διδάκτορα, που υπηρετεί στο ίδρυμα με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (ΙΔΑΧ).
Η φοιτήτρια βρέθηκε να καλεί σε βοήθεια, αιμόφυρτη και ημιλιπόθυμη σε διάδρομο του πανεπιστημίου. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση κατά του 50χρονου διδάκτορα στο αστυνομικό τμήμα, καταγγέλλοντάς τον για ξυλοδαρμό, απειλή και εξύβριση. Ο φερόμενος ως δράστης, με τη σειρά του μήνυσε την φοιτήτρια για ψευδή καταμήνυση, απειλή και εξύβριση.
Λίγες ώρες πριν οδηγηθούν στο εδώλιο, που θα συνεκδίκαζε τις δύο μηνύσεις, οι δύο πλευρές μέσω των δικηγόρων τους συμφώνησαν να ρίξουν τους τόνους και να ανακαλέσουν τις μηνύσεις.
Bookmark and Share