Ισχυρός άνεμος…πήρε και σήκωσε 4χρονο κοριτσάκι (video) - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Ισχυρός άνεμος…πήρε και σήκωσε 4χρονο κοριτσάκι (video)

http://greece-salonika.blogspot.com/2017/03/4-video.html
  • Ονομάζεται Madison Gardner, είναι τεσσάρων ετών και ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί έγινε viral... λόγω ανεμοθύελλας.

Το κοριτσάκι επέστρεφε με την μητέρα της στο σπίτι τους στο... στο βορειοανατολικό Οχάιο. Η μικρή βγήκε πρώτη από το αυτοκίνητο και ανέβηκε τρέχοντας τις σκάλες με σκοπό να ανοίξει την πόρτα και να μπει στο σπίτι.

Πριν προλάβει καλά-καλά να καταλάβει τι συμβαίνει, βρίσκεται να αιωρείται, κρατώντας με το ένα χέρι το πόμολο της πόρτας και με το άλλο ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έπεσε ούτε και κατά την «πτήση».

«Είναι απολύτως καλά. Αρχικά ήταν φοβισμένη αλλά στη συνέχεια έβαλε τα γέλια. Κρατιόταν μέχρι να την πάρω», είπε η μητέρα της Brittany Gardner, η οποία ανέβασε το σχετικό βίντεο στο λογαριασμό της στο Facebook, με μουσική υπόκρουση το Come Fly with Me του Frank Sinatra.
Την περασμένη Τετάρτη, ημέρα του περιστατικού, στην ευρύτερη περιοχή της Πολιτείας του Οχάιο έπνεαν ισχυροί άνεμοι. Λόγω των καιρικών συνθηκών μάλιστα υπήρξαν διακοπές ρεύματος και καταγράφηκαν υλικές ζημιές και ατυχήματα.
Bookmark and Share