«Έξυπνο» σακάκι λανσάρουν Levi's και Google! (video) - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

«Έξυπνο» σακάκι λανσάρουν Levi's και Google! (video)

http://greece-salonika.blogspot.com/2017/03/levis-google-video.html

  • Το φθινόπωρο πρόκειται να αρχίσει να διατίθεται στις Ηνωμένες Πολιτείες το πρώτο τζιν σακάκι της Levi's που επικοινωνεί με το smartphone στο τσεπάκι του για να επιτρέψει στον άνθρωπο που το φοράει να ακούσει μουσική, να ενημερωθεί για τις κλήσεις του ή να λάβει οδηγίες από τους χάρτες.


Το Levi's Commuter Trucker Jacket είναι το...πρώτο αποτέλεσμα της συνεργασίας της Levi's με την Google και συγκεκριμένα του Project Jacquard για την ενσωμάτωση αισθητήρων και τεχνολογίας δικτύωσης στα ρούχα.

To έξυπνο σακάκι της Levi's θα πωλείται αντί 350 δολαρίων. Επιτρέπει στον άνθρωπο που το φορά να ελέγξει με ένα άγγιγμα ή ένα απαλό χτύπημα στο αριστερό του μανίκι το smartphone του. Η Google φρόντισε να ενσωματώσει στις ίνες του υφάσματος τους απαραίτητους αισθητήρες - που μπορεί να πλένεται χωρίς βλάβη σε αυτούς - ενώ η ασύρματη επικοινωνία με το smartphone γίνεται μέσω Bluetooth, το οποίο προσαρτάται - και αφαιρείται πριν από το πλύσιμο - από το τζάκετ.

Εντούτοις, το πρώτο έξυπνο τζάκετ της Levi's δεν είναι φορτωμένο με έξυπνες λειτουργίες (από το συνοδευτικό app), καθώς οι ερευνητές της Google συνεχίζουν τις εξαντλητικές δοκιμές πριν προσθέσουν πλήθος λειτουργιών στο ύφασμα.

Έτσι, το τζάκετ των 350 δολαρίων απευθύνεται κυρίως σε ποδηλάτες που θα έβρισκαν πρακτικό να αλλάξουν το τραγούδι που ακούν, να λάβουν οδηγίες προς τον προορισμό τους ή να ενημερωθούν - και να απορρίψουν- μια τηλεφωνική κλήση ακουμπώντας στιγμιαία το μανίκι τους.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο:




.
Bookmark and Share