Βόλος: Κραδαίνοντας ξύλα φυγαδεύτηκαν Κασιδιάρης-Ηλιόπουλος από στούντιο τηλεοπτικού σταθμού! (video) - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Βόλος: Κραδαίνοντας ξύλα φυγαδεύτηκαν Κασιδιάρης-Ηλιόπουλος από στούντιο τηλεοπτικού σταθμού! (video)

  • Αναστάτωση προκλήθηκε έξω από τα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού ΑSTRA TV, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχωρούσε σήμερα το μεσημέρι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.

Η παρουσία του Ηλία Κασιδιάρη και η...φιλοξενία του από τον τηλεοπτικό σταθμό προκάλεσε την συγκέντρωση αντιεξουσιαστών στην Γαλλίας – Κοραή, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής, των Κασιδιάρη, Ηλιόπουλο και Μιχαλολιάκου με αναφορές στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Ρουπακιά.

Η συνέντευξη διακόπηκε και δεν συνεχίστηκε, ενώ οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν έξω από τα γραφεία του ASTRA φωνάζοντας συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής, παρουσία αστυνομικών δυνάμεων και ΜΑΤ. Ο βουλευτής, Ηλίας Κασιδιάρης, συνοδευόμενος από τον συνάδελφο του, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, εξοπλισμένοι με κράνη και ξύλα και συνοδευόμενοι από oπαδούς τους αντίστοιχα εξοπλισμένους φυγαδεύτηκαν από την είσοδο του γκαράζ του κτιρίου που βρίσκεται επί της οδού Κοραή, επιβιβάστηκαν στα αυτοκίνητά τους και αποχώρησαν λίγο μετά τις 4.15.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης αναμένεται να επισκεφτεί αύριο την Λάρισα, στο πλαίσιο πολιτικής εκδήλωσης, κάτι που έχει ανάψει…φωτιά στις αρχές.

Αφορμή, το πογκρόμ αντιδράσεων από διάφορους φορείς, με αποκορύφωμα την ανακοίνωση του δήμου Λαρισαίων που χαρακτηρίζει τον βουλευτή ως «ανεπιθύμητο» στη Λάρισα.

Πηγή: thenewspaper, magnesianews.gr
Bookmark and Share