Νέα μαρτυρία για τη δολοφονία της 36χρονης στο «Ιπποκράτειο» - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

Νέα μαρτυρία για τη δολοφονία της 36χρονης στο «Ιπποκράτειο»

  • Μία νέα μαρτυρία αυτόπτη μέσα από το Ιπποκράτειο «καίει» τον αγγειοχειρουργό που κατηγορείται ότι σκότωσε την 36χρονη μεσίτρια στη Θεσσαλονίκη.


Σύμφωνα με πληροφορίες και με τα όσα κατέθεσε γιατρός του Ιπποκράτειου στην αστυνομία, είπε ότι είδε ο...ίδιος την ημέρα της δολοφονίας της 36χρονης τον κατηγορούμενο να κυκλοφορεί στους διαδρόμους του νοσοκομείου σπρώχνοντας ένα καρότσι-καλάθι από αυτά που χρησιμοποιούν οι καθαρίστριες για τα άπλυτα.
Οπως είπε, του προξένησε εντύπωση η σκηνή, αλλά ο κατηγορούμενος κινήθηκε γρήγορα και χάθηκε από το οπτικό του πεδίο.
Παρά την νέα μαρτυρία που έχει στα χέρια της η αστυνομία, ο 38χρονος αγγειοχειρουργός που είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Διαβατών συνεχίζει να αρνείται τα πάντα.
Υπενθυμίζεται πως στον αποθηκευτικό χώρο του οχήματος του κατηγορούμενου γιατρού καθώς και στο πατάκι του οδηγού υπήρχαν ίχνη DNA της 36χρονης Ντιάνας.
Εν τω μεταξύ, όπως ήδη έχει αποκαλύψει η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, στο άψυχο κορμί της άτυχης μεσίτριας βρέθηκε και δεύτερη ουσία, εκτός από την προποφόλη, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή. Η ουσία που βρέθηκε στο κορμί της είναι το σκληρό οπιούχο ναρκωτικό φάρμακο, fentanyl, το οποίο είναι 80 με 100 φορές πιο ισχυρό από τη μορφίνη και 40-50 φορές πιο ισχυρό από ηρωίνη 100% καθαρότητας.
Το φάρμακο εντοπίστηκε στο αίμα και τα ούρα της άτυχης 36χρονης μητέρας.
Bookmark and Share