Επιτέθηκε στους γιατρούς με σουγιά γιατί δεν την εξέταζαν.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Επιτέθηκε στους γιατρούς με σουγιά γιατί δεν την εξέταζαν..

  • Απίστευτες σκηνές εκτυλίχτηκαν στα επείγοντα του Νοσοκομείου Βόλου, με πρωταγωνίστρια μια 35χρονη γυναίκα που απείλησε με σουγιά δύο γιατρούς, διότι δεν την εξέταζαν άμεσα, ενώ στη συνέχεια έσπασε ηλεκτρονικό υπολογιστή και έκοψε τη φλέβα του χεριού της και νοσηλεύεται.

Η γυναίκα...συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ με τις κατηγορίες παράβασης του νόμου περί όπλων, απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απειλή, εξύβριση και διακεκριμένες περιπτώσεις φθορών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα βρίσκονταν σε κατάσταση υπερδιέγερσης όταν πήγε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου και ζητούσε επίμονα να εξεταστεί.
Η ίδιες πηγές αναφέρουν ότιν η γυναίκα, που είναι γνωστή στους γιατρούς, έβγαλε έναν σουγιά και απείλησε έναν 33χρονο ειδικευόμενο και μια 35χρονη επικουρικό γιατρό, ενώ στη συνέχεια έριξε στο δάπεδο έναν υπολογιστή, με αποτέλεσμα να τον καταστρέψει, ενώ στη συνέχεια έκοψε τη φλέβα του χεριού της με τον σουγιά.
Άνδρες της ασφάλειας του Νοσοκομείου την ακινητοποίησαν και αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ κλήθηκαν να τη συλλάβουν, ενώ οι γιατροί περιποιήθηκαν το χέρι της.
Οι Νοσοκομειακοί γιατροί θέτουν θέμα ασφάλειας του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και ζητούν μέτρα για την προστασία τους.
Πηγή: magnesianews.gr
Bookmark and Share