Κατέβασαν, έσκισαν κι έκαψαν την ελληνική σημαία σε χωριό της Βορείου Ηπείρου - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Κατέβασαν, έσκισαν κι έκαψαν την ελληνική σημαία σε χωριό της Βορείου Ηπείρου

  • Στην καρδιά της ελληνικής μειονότητας, στο χωριό Κρανιά, εκεί όπου πριν λίγες ημέρες τιμήθηκαν πεσόντες, ο ακραίος Αλβανός εθνικιστής Ταχίρ Βέλιου (φωτογρ.) και άλλα μέλη του ακραίου κινήματος που έχει δημιουργήσει, κατέβασαν την ελληνική σημαία, την έσκισαν και στη συνέχεια την έκαψαν.

Φωτογραφία:Ο ίδιος, όπως συνηθίζει να κάνει,ανήρτησε το σχετικό φωτογραφικό υλικό, αποδεικτικό του.... σπουδαίου κατορθώματός του!

Ένα ακόμη χτύπημα από τον Αλβανό εθνικιστή Ταχίρ Βέλιου..
Στην καρδιά της ελληνικής μειονότητας, στο χωριό...Κρανιά, εκεί όπου πριν λίγες ημέρες τιμήθηκαν πεσόντες, ο Ταχίρ Βέλιου και άλλα μέλη του ακραίου κινήματος που έχει δημιουργήσει, κατέβασαν την ελληνική σημαία, την έσκισαν και στη συνέχεια την έκαψαν.

Ο ίδιος, όπως συνηθίζει να κάνει τον τελευταίο χρόνο, ανήρτησε το σχετικό φωτογραφικό υλικό, αποδεικτικό του.... σπουδαίου κατορθώματός του!

Συνάμα κατέστρεψαν το μνημείο του Θύμιου Λιώλη, ο οποίος είχε πολεμήσει τόσο κατά το 1913 όσο και στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το άγαλμα είχε τοποθετηθεί το 2010 ύστερα από πρωτοβουλία της Ομόνοιας και άλλων συλλόγων της ελληνικής μειονότητας.

Κατά τον Ταχίρ Βέλιου, ο Θύμιος Λώλης, αποτελεί εχθρό του αλβανικού έθνους καθώς όπως αναφέρει, συνέβαλε στην εκδίωξη των Τσάμηδων.

«Το κίνημα για την Μεγάλη Αλβανία είναι έτοιμο να ανταποδώσει με πλήρη αμοιβαιότητα προς όλους τους εχθρούς του αλβανικού έθνους», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Ταχίρ Βέλιου.

Ο Ταχίρ Βέλιου, έχει πραγματοποιήσει κι άλλα, παρόμοια χτυπήματα στην Χειμάρα, στη Δρόπολη κι αλλού. Αξιοσημείωτο είναι ότι το τελευταίο διάστημα, κινείται εξίσου συχνά στην περιοχή του Κοσσόβου επιχειρώντας να δημιουργήσει πυρήνες που θα στρατευτούν στο όραμα της Μεγάλης Αλβανίας.

Πηγή epiruspost. gr

Bookmark and Share