Στους δρόμους βγάινουν τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ ...αλλά από αύριο! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Στους δρόμους βγάινουν τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ ...αλλά από αύριο!

  • Μπορεί οι συνδικαλιστές του ΟΑΣΘ να αποφάσισαν τη λήξη της επίσχεσης στην συνέλευσή τους που ολοκληρώθηκε πριν λίγο, αλλά λεωφορεία δεν θα βγούν ούτε σήμερα στους δρόμους της πόλης καθώς κάποιοι επιλέγουν να συνεχίσουν την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού άλλες 24 ώρες!
  • Η  αγανάκτηση των κατοίκων του πολεοδομικού συγκροτήματος όμως με τα παιχνίδια των συνδικαλιστών του ΟΑΣΘ έχει φτάσει στα όριά της.

Ξανά στους δρόμους της Θεσσαλονίκης θα κυκλοφορούν από αύριο Τετάρτη τα.. αστικά λεωφορεία καθώς οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ αποφάσισαν μετά από εννέα μέρες τη λήξη της επίσχεσης εργασίας, καθώς έλαβαν τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις πως θα αποδεσμευτούν τα χρήματα για την πληρωμή των δεδουλευμένων τους.

"Βλέπουμε και ακούμε και τους καταστηματάρχες και τους φοιτητές και τους μαθητές. Ευαισθητοποιούμαστε", δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του συνδικάτου των εργαζομένων κ. Τσερμενίδης.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ ξεκίνησαν επίσχεση εργασίας στις 15/5, διεκδικώντας δεδουλευμένα δύο μηνών (Μαρτίου-Απριλίου) και εξόφληση μέρους από το δώρο του Πάσχα που λαμβάνουν, συνολικού ύψους 6,3 εκατ. ευρώ.
Bookmark and Share