"Ποιο 2060 για το χρέος; Θα είμαστε όλοι νεκροί! Δεν πάμε στην καφετζού καλύτερα;" - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

"Ποιο 2060 για το χρέος; Θα είμαστε όλοι νεκροί! Δεν πάμε στην καφετζού καλύτερα;"

 
 
  • Ο  Ζουράρις... ξαναχτυπά!«Κουρελόχαρτο» χαρακτήρισε πάλι τη διαπραγμάτευση, ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις, λέγοντας ότι δεν έχει καμία... σημασία η ψήφιση των μέτρων, εφόσον οι δανειστές δεν τηρούν τις δεσμεύσεις τους για το ελληνικό χρέος.

Μιλώντας στον Realfm και αναφερόμενος στο ότι οι πιστωτές μας ωθούν να μιλάμε για το 2060, ενώ δεν ξέρουμε τι θα γίνει μεθαύριο, ο υφυπουργός Παιδείας είπε:

«Έχω την εντύπωση ότι το 2060 δεν θα ζουν και αυτοί. Επομένως, δεν είναι δυνατόν να γίνεται συζήτηση επιστημονική στη βάση ορισμένων επιστημονικών δομών, που ισχύουν στη συνύπαρξη μεταξύ συστημάτων ισχύος, με το τι θα γίνει το 2060. Μπορεί να πέσει ένα κομήτης του Χάλεϊ στο κεφάλι του Διεθνές Νομισματικού Ταμείου και να μην υπάρχει Νέα Υόρκη. Τι να πω;».

«Οι δανειστές επιμένουν να μιλούν επί αβεβαίων πραγμάτων για το μέλλον, το οποίο δεν ισχύει ακόμα. Δηλαδή, η καφετζού είναι επιστημονικά ισχυρότερη από αυτήν τη συζήτηση. Ανακυκλώνουμε ακριβώς τις υποθέσεις αυτές, οι οποίες λένε, παραδείγματος χάρη, θα νικήσουν στο Στάλινγκραντ οι Ρώσοι ή οι Γερμανοί; Τρέχα γύρευε», πρόσθεσε ο ίδιος.