Αίτημα να γίνει το Παγκρήτιο η έδρα της Εθνικής - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Αίτημα να γίνει το Παγκρήτιο η έδρα της Εθνικής

  • Η ΕΠΣΗ θα καταθέσει αίτημα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για να φιλοξενήσει το Παγκρήτιο Στάδιο τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της Εθνικής ομάδας Ποδοσφαίρου στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Η μεγάλη επιτυχία του..πρόσφατου φιλικού της Εθνικής 2004 με την Ίντερ Forever και το γεγονός πως πάνω από 15.000 θεατές βρέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο Παγκρήτιο απέδειξε τη δίψα των Κρητικών για το ποδόσφαιρο και την περίσσια αγάπη τους για το εθνόσημο.

Όλη αυτή η κινητοποίηση του κόσμου για ένα ανεπίσημο παιχνίδι μάλιστα ωθεί τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκο Τζώρτζογλου, να... ενοχλήσει την ΕΠΟ και να καταθέσει αίτημα προκειμένου ν' αναλάβει το Ηράκλειο τα δύο εντός έδρας παιχνίδια με Βέλγιο και Εσθονία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Φυσικά η έδρα που θα προταθεί είναι Παγκρήτιο.

Η αναμέτρηση Ελλάδα-Εσθονία είναι προγραμματισμένη για τις 31 Αυγούστου και αυτή με το Βέλγιο, λίγες μέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 3 Σεπτεμβρίου.

Η ΕΠΣΗ θα στείλει άμεσα το επίσημο αίτημα στην ΕΠΟ για ν' αλλάξει η έδρα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρείται δύσκολο να γίνει αποδεκτό και στην παρούσα φάση να φύγει η Εθνική από το γήπεδο Καραϊσκάκη.
Bookmark and Share