Ηλικιωμένοι κάτοικοι στον Ζαρό της Κρήτης ισχυρίζονται πως είδαν.... UFO - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Ηλικιωμένοι κάτοικοι στον Ζαρό της Κρήτης ισχυρίζονται πως είδαν.... UFO

https://greece-salonika.blogspot.com/2017/07/ufo.html
και περιγράφουν στην κάμερα την εμπειρία τους!Στις..ΗΠΑ όπου οι θεωρίες συνωμοσίας ανθούν και η έλξη στα μυστήρια του σύμπαντος είναι ισχυρή για πολλούς, οι αρχές έχουν συνηθίσει να λαμβάνουν τηλεφωνικές κλήσεις από πολίτες που πιστεύουν ότι τους απήγαγαν εξωγήινοι ή είδαν Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα. Στην Ελλάδα όμως κάτι τέτοιο δεν συνηθίζεται...

Να όμως που τώρα συνέβη και συγκεκριμένα στο Ζαρό της Κρήτης, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα μεταδίδει η ιστοσελίδα της τοπικής εφημερίδας «Άποψη» (www.apopsilive.gr). Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ και το βίντεο με μαρτυρίες πολιτών που το συνοδεύει, κάτοικοι του χωριού ισχυρίζονται πως είδαν UFO να διασχίζει τον ουρανό και μετά να χάνεται στον ορίζοντα πάνω από τα Βορίζια.

«Ήμουνα έξω στην αυλή του σπιτιού μου όταν κατά τις 10 η ώρα περίπου πέρασε από πάνω μας ένας φωτεινός δίσκος μέχρι που χάθηκε στον ορίζοντα… Αλήθεια σας λέω, αν δεν με πιστεύετε ρωτήσετε και την Παντελίνα που το είδε κι αυτή και ο άνδρας της…» αναφέρει κάτοικος της περιοχής.

Πηγή Άποψη
Bookmark and Share