Δίδυμα τεσσάρων μηνών βρέθηκαν μόνα τους σε διαμέρισμα στο Περιστέρι.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη
.

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017

Δίδυμα τεσσάρων μηνών βρέθηκαν μόνα τους σε διαμέρισμα στο Περιστέρι..

  • Την κινητοποίηση της Αστυνομίας προκάλεσε τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση που ανέφερε ότι δύο δίδυμα, ηλικίας τεσσάρων μηνών, βρίσκονται μόνα τους σε διαμέρισμα στο Περιστέρι.

Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν από γείτονα. Αναλυτικότερα στις 5. 30 το απόγευμα της Τρίτης γείτονας νεαρού ζευγαριού ενημέρωσε την Αστυνομία πως οι γονείς έχουν φύγει και έχουν αφήσει τα δύο παιδιά τους μόνα. Στο σημείο έφτασε περιπολικό του οποίου το πλήρωμα διαπίστωσε πως το διαμέρισμα ήταν κλειδωμένο και δεν άκουσαν φωνές ή κλάματα. Το αποτέλεσμα ήταν να αποχωρήσουν οι αστυνομικοί.

Ο γείτονας, ωστόσο, πήγε στο ΑΤ Περιστερίου όπου έδωσε κατάθεση. Στη συνέχεια, αστυνομικοί μετέβησαν στο διαμέρισμα, μαζί με μέλη του Χαμόγελου του Παιδιού, και βρήκαν όντως εντός του διαμερίσματος τα δύο δίδυμα ηλικίας τεσσάρων μηνών να κοιμούνται.

Τα μετέφεραν στο νοσοκομείο παίδων Αγλαΐα Κυριακού όπου παραμένουν καλά στην υγεία τους. Όσο για τους γονείς, εντοπίστηκαν στις 9.30 το βράδυ όταν επέστρεψαν στην οικία τους και επικαλέστηκαν έκτακτο ιατρικό ζήτημα που αντιμετώπισε ο 23χρονος πατέρας.

Σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση ανηλίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share