Αποκάλυψη: Συνεχίζονται οι διορισμοί συγγενών στα γραφεία υπουργών! [έγγραφο] - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Αποκάλυψη: Συνεχίζονται οι διορισμοί συγγενών στα γραφεία υπουργών! [έγγραφο]



  • Το μήνα που… θρέφει τους 12 βρήκαν, καθώς φαίνεται, οι ημέτεροι, αλλά και… οι συγγενείς των ΣΥΡΙΖΑίων με τις αθρόες τοποθετήσεις μετακλητών σε γραφεία υπουργών, αναπληρωτών υπουργών και υφυπουργών της κυβέρνησης.


Μια τέτοια, ή μάλλον μια ακόμη τέτοια, «τακτοποίηση» αποκαλύπτεται στην απόφαση διορισμού προϊσταμένης του ΚΕΑΟ ως μετακλητής υπαλλήλου στο γραφείο του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσου Πετρόπουλου.

Αφήνουμε στην άκρη τα κουτσομπολιά που ακούγονται περί συγγενικής σχέσης με εξάδελφο κυβερνητικού στελέχους και περνάμε στο εξής απλό ερώτημα: Εξέλιπαν στελέχη με πείρα για να στελεχώσουν το γραφείο του υφυπουργού και χρειάστηκε να φύγει από το ΚΕΑΟ η εν λόγω προϊσταμένη, να αφήσει την υπηρεσία της, που είναι η αιχμή του δόρατος στο κυνήγι των χρεών των ταμείων, για να αναλάβει και καθήκοντα μετακλητής υπαλλήλου;

Ο προϊστάμενος σε μια υπηρεσία, τελικά, ανεξαρτήτως κομματικών προτιμήσεων είναι προϊστάμενος και έχει την ευθύνη της θέσης… μέχρι να έρθουν στην εξουσία οι κομματικοί μας φίλοι, γνωστοί και ενδεχομένως συγγενείς…

Η απόφαση που δημοσιεύουμε για να είναι νομότυπη επικαλείται τα άρθρα 55, 56, και 57 ενός παλιού Π.Δ. του 2005 και, προκειμένου να δικαιολογηθεί ο διορισμός, λέει ότι η υπάλληλος θα ασκεί ταυτόχρονα και τα καθήκοντα της κύριας θέσης της. Θα είναι δηλαδή και προϊσταμένη στο ΚΕΑΟ που θα κυνηγά τους οφειλέτες και θα τους ρίχνει κατασχέσεις, αλλά και στο γραφείο Πετρόπουλου!!! Το κερασάκι από την «ταυτόχρονη άσκηση καθηκόντων» που έχει προβλεφθεί με νόμο (ο οποίος έπρεπε να είχε καταργηθεί με τη χώρα μέσα σε Μνημόνια) είναι ότι αυτή η ταυτόχρονη «υπηρεσία» επιτρέπει στον μετακλητό να παίρνει πλήρως τις αποδοχές της κύριας θέσης του (π.χ. ΚΕΑΟ) και να έχει ένα 30% επί των αποδοχών αυτών ως επιμίσθιο από τη θέση του μετακλητού υπαλλήλου!
Με απλά λόγια, μια αύξηση μισθού 30% με διπλή θέση στο Δημόσιο! Αλλα σχόλια περιττεύουν.

Δείτε το έγγραφο:




πηγή Ελεύθερος Τύπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share