Με μετρητά πλήρωσε ο Καμμένος στο Λονδίνο! - Είπε ψέμματα στη Βουλή.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Με μετρητά πλήρωσε ο Καμμένος στο Λονδίνο! - Είπε ψέμματα στη Βουλή..


  • Τέσσερις ημέρες μετά την πολιτική θύελλα που προκάλεσαν στη Βουλή οι αποκαλύψεις για το ταξίδι του Πάνου Καμμένου στο Λονδίνο και την επίσκεψή του στο καζίνο, νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας, προκαλώντας νέο γύρο αντιδράσεων.



Ειδικότερα, όπως φαίνεται από την απόδειξη πληρωμής που δημοσιεύεται στην εφημερίδα "Παραπολιτικά" του Σαββάτου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας πλήρωσε με μετρητά το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε στο Λονδίνο, και όχι με την πιστωτική του κάρτα, όπως διαβεβαίωσε την Ολομέλεια.

Η απόδειξη πληρωμής των 2.642 στερλινών σε μετρητά πυροδοτεί ήδη νέες πολιτικές αντιδράσεις με τον Σταύρο Θεοδωράκη να ζητά από τον υπουργό εθνικής Άμυνας να παραιτηθεί άμεσα και αν δεν το πράξει ο ίδιος να παρέμβει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.

Μάλιστα στην απόδειξη, ως διεύθυνση δεν φαίνεται αυτή του σπιτιού ή του πολιτικού γραφείου του υπουργού Άμυνας, αλλά η διεύθυνση του Υπουργείου.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του Ποταμιού σε ανάρτηση του στο Twitter σημείωσε:

"Υπουργός που λέει ψέματα στη Βουλή & την παραπλανά με άσχετα χαρτιά δεν έχει άλλο δρόμο από την παραίτηση. Αλλιώς τον λόγο έχει ο κ.Τσίπρας.

Προκάλεσα τον κ. Καμμένο στη Βουλή να πει με τίνος πορτοφόλι πλήρωσε στο Λονδίνο. Μου είπε: με την κάρτα μου! Η απόδειξη λέει £2.642 ΜΕΤΡΗΤΑ!".

Παρέμβαση και από Γεωργιάδη

Παρέμβαση για το ίδιο θέμα έγινε και από τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος με μια μακροσκελή ανάρτηση του στο Facebook αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Παραπολιτικά" και κάνει λόγο για τα ψέμματα που είπε ο υπουργός στην Ολομέλεια.

Ο κ. Γεωργιάδης, διατύπωσε μια σειρά από ερωτήματα:

Γιατί είπε ψέματα ενώπιον του Πρωθυπουργού και της Βουλής ο κ. Καμμένος προχθές; Τί είχε να κρύψει;
Πως βρήκε τόσα μετρητά (+3.000 ευρώ) εν μέσω capital controls ο πτωχός βάσει των δηλωθέντων εισοδημάτων του κ. Καμμένος; Αν τα πήρε από το λογαριασμό του μπορεί να αποδείξει τέτοια κίνηση χρημάτων;
Αν δεν είναι δικά του μήπως τα χρέωσε τελικά με κάποιο τρόπο στον έλληνα φορολογούμενο ή του τα πλήρωσε κάποιος άλλος και με Τί αντάλλαγμα;
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ρωτά τον πρωθυπουργό, τι σκοπεύει να κάνει τώρα που αποδεικνύεται ότι ο Υπουργός και συνεταίρος του όχι μόνον ζει ζωή χλιδής αλλά δεν μπορεί να δικαιολογήσει την προέλευση των χρημάτων.

Επίσης, ρωτά τι σκοπεύει να κάνει ο Αλέξης Τσίπρας τώρα που αποδεικνύεται ότι ο κ. Καμμένος προσπάθησε να τον εξαπατήσει με ψεύτικο χαρτί.
Bookmark and Share