Nεκρός βρέθηκε ένας από τους αγνοούμενους στη Μάνδρα - Στους 21 οι νεκροί - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Nεκρός βρέθηκε ένας από τους αγνοούμενους στη Μάνδρα - Στους 21 οι νεκροί

Νεκρός εντοπίστηκε λίγο μετά τις 8 σήμερα το πρωί ο ένας από τους δύο αγνοούμενους από τη θεομηνία που έπληξε τη δυτική Αττική, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των θυμάτων της σε 21.


Η σορός του άνδρα, του οποίου τα στοιχεία ακόμα δεν έχουν ταυτοποιηθεί, βρέθηκε στο περιβάλλοντα χώρο του αμαξοστασίου του δήμου Μάνδρας, εκεί όπου το περασμένο Σάββατο είχε βρεθεί ακόμα μία σορός.

Μάνδρα

Οι έρευνες των σωστικών συνεργείων έχουν επικεντρωθεί στο σημείο αυτό τα τελευταία 24ώρα, καθώς υπάρχει ακόμα ένας αγνοούμενος. Το σημείο έχει καλυφθεί πλήρως με τόνους λάσπης και φερτών υλικών, καθώς βρίσκεται πάνω στο ρέμα, από το οποίο πέρασε ο κύριος όγκος του νερού προτού κατακλύσει την πόλη της Μάνδρας.

Στο σημείο βρίσκονται ανελλιπώς οι συγγενείς των δύο αγνοουμένων, συμβάλλοντας και οι ίδιοι στις έρευνες.

Δυο στα τρια κτίσματα έχει υποστεί ζημιές

Την ίδια ώρα τα κλιμάκια του υπουργείου Υποδομών έχουν ξεκινήσει τις καταμετρήσεις των ζημιών, με τον απολογισμό να είναι τραγικός, αφού δύο στα τρία κτίσματα είναι έχει υποστεί ζημιές.

Πέρα από τις υλικές καταστροφές στα σπίτια οι άνθρωποι έχουν χάσει και τα προσωπικά τους έγγραφα. Για το λόγο αυτόν, το Τμήμα Έκδοσης Ταυτοτήτων της Μάνδρας ανακοίνωσε την παράταση του ωραρίου του, από τις 7:30 μέχρι τις 22:00, για την όσο το δυνατό τάχιστη έκδοση ταυτοτήτων που είναι απαραίτητες και για τη χορήγηση των αποζημιώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share