Ρήμαξαν 22 κεραίες τηλεπικοινωνιών στην Πιερία.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Ρήμαξαν 22 κεραίες τηλεπικοινωνιών στην Πιερία..


Συμπληρωματική δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και απόπειρες σε βαθμό κακουργήματος σχηματίστηκε σε βάρος των δυο νεαρών Ελλήνων που είχαν ταυτοποιηθεί πριν από λίγες ημέρες ως δράστες της λεηλασίας στις κεραίες τηλεπικοινωνιών και κινητής τηλεφωνίας στην Πιερία.


Στις επτά κλοπές και δυο απόπειρες που είχε εξακριβωθεί ότι διέπραξαν οι ηλικίας 30 και 27 χρόνων δράστες από τον Ιούνιο ως το Νοέμβριο του 2017, αρπάζοντας ηλεκτρικούς συσσωρευτές συνολικής αξίας 20.700 ευρώ, προστέθηκαν άλλες 13 κλοπές συσσωρευτών αξίας 22.500 ευρώ από τους σταθμούς βάσης κεραιών στο διάστημα από το Μάρτιο ως το Δεκέμβριο του 2017!

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, φαίνεται ότι οι δυο νεαροί διέπραξαν 22 κλοπές και έκλεψαν συσσωρευτές αξίας 43.200 ευρώ, η τύχη των οποίων αγνοείται καθώς δεν έχουν συλληφθεί λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διαβίβασαν τη νέα δικογραφία στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης και συνεχίζουν την έρευνα για να εξακριβώσουν αν χτύπησαν και σε άλλες περιοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share