Βρετανία: Κέρδη 1,43 δισ. δολάρια από τον πριγκιπικό γάμο..! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Βρετανία: Κέρδη 1,43 δισ. δολάρια από τον πριγκιπικό γάμο..!


Ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ, το Σάββατο, έδωσε ώθηση στη βρετανική οικονομία κατά 1,05 δισ. στερλίνες ή 1,43 δισ. δολάρια, σύμφωνα με τη συμβουλευτική εταιρεία Brand Finance.



Όπως μεταδίδει το MarketWatch, η εταιρεία έχει διπλασιάσει τις εκτιμήσεις της, μετά την αρχική πρόβλεψη της για 500 εκατ. στερλίνες.

Οι τομείς που ευνοούνται

Προβλέπονται 300 εκατ. στερλίνες από τον τουρισμό, άλλα τόσα από έσοδα που θα προκύψουν από τις δημόσιες σχέσεις, 250 εκατ. ώθηση στον λιανικό τομέα και τα εστιατόρια, 150 εκατ. στον τομέα της μόδας – καθώς ο κόσμος παρακολουθεί τι φοράει η Μέγκαν και τρέχει να το αγοράσει – 50 εκατ. από το εμπόριο, στο οποίο περιλαμβάνονται σφραγίδες, κούπες και γενικά μικρά είδη δώρων με θέμα τον γάμο.

«Το μέγεθος της κάλυψης που έχει ο βασιλικός γάμος, μας έκανε να σκεφτούμε ότι ίσως τον έχουμε υποτιμήσει», σημείωσε ο Richard Haigh, διευθυντής της Brand Finance. Τα πρωτοσέλιδα αυτής της εβδομάδας έχουν επικεντρωθεί στο πώς ο πατέρας της νύφης, Τόμας Μάρκλ, αποφεύγει την τελετή.

Σημαντικό, κατά τον ίδιο, είναι επίσης, ότι ο πρίγκιπας και η Αμερικανίδα ηθοποιός είναι σταρ, γεγονός που κάνει τον γάμο τους αντίστοιχο με αυτόν του Γουίλιαμ και της Κέιτ, το 2011.

«Η Μέγκαν Μαρκλ είναι ήδη διάσημη. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο πρίγκιπας Χάρι είναι αυτός που όλοι θεώρησαν ότι θα είναι ο τελευταίος εργένης. Οπότε το γεγονός ότι τώρα παντρεύεται, είναι μεγάλο θέμα από μόνο του», πρόσθεσε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share