Δικαστική υπάλληλος κατέθεσε πλαστά πτυχία ...και προήχθη σε προϊσταμένη - Greece-Salonika| Ενημέρωση και ΆποψηNEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

Δικαστική υπάλληλος κατέθεσε πλαστά πτυχία ...και προήχθη σε προϊσταμένηΔικαστική υπάλληλος στα Χανιά η οποία εκτελούσε χρέη προϊσταμένης κατηγορείται ότι πλαστογράφησε πτυχίο αλλά και μεταπτυχιακό για να πετύχει την προαγωγή τηςΗ κατηγορουμένη που εκτελεί χρέη προϊσταμένης εδώ και χρόνια σε γραμματεία δικαστηρίου στα Χανιά κατηγορείται ότι είχε πλαστογραφήσει πτυχία και μεταπτυχιακό για να προαχθεί σε αυτή τη θέση.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη δικαστική υπάλληλος φέρεται σύμφωνα με τις κατηγορίες να πήρε μέσω υπηρεσιών στα χέρια της το χαρτί του μεταπτυχιακού ενός Δικαστή, το οποίο στη συνέχεια πλαστογράφησε αντικαθιστώντας το όνομά του στον τίτλο με το όνομά της, για να το καταθέσει.

Μετά από έλεγχο που έγινε, η δικαστική υπάλληλος που είχε περάσει από κατηγορία Δ.Ε. σε Π.Ε. και επί χρόνια εκτελούσε χρέη προϊσταμένης λαμβάνοντας τα αντίστοιχα επιδόματα και επιπλέον χρήματα της θέσεως αυτής, κατηγορείται ότι είχε καταθέσει πλαστό πτυχίο και είχε προσκομίσει και πλαστό μεταπτυχιακό τίτλο (πλαστογραφώντας το πτυχιακό που είχε λάβει από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο ένας δικαστής).

Η δικαστική υπάλληλος, σύμφωνα με το flashnews, έχει παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη και η υπόθεσή της πρόκειται να εκδικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για να κριθεί η αθωότητα ή ενοχή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share