Άγριος καβγάς Κατσίκη-Καββαδία για τα ομόφυλα ζευγάρια, στο... Facebook - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Άγριος καβγάς Κατσίκη-Καββαδία για τα ομόφυλα ζευγάρια, στο... Facebook

Ενδοκυβερνητική κόντρα έκτος Σφοδρή επίθεση κατά του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη εξαπέλυσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία μέσω του προσωπικού της λογαριασμό στο Facebook.

Η βουλευτής του ΣYΡΙΖΑ χαρακτηρίζει τον κύριο Κατσίκη μισαλλόδοξο ρατσιστή και σκοταδιστή.

Η κυρία Καββαδία με αφορμή τις πρωινές δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ στον ΑΝΤ1 που χαρακτήρισε την ίδια και τους άλλους 15 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τον παρέπεμψαν στην επιτροπή δεοντολογίας ως ετεροφοβικούς και προστάτες της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ απάντησε:

«Δεν περιμένει κανείς από τον κ. Κατσίκη να αντιληφθεί το μέγεθος του ατοπήματος του ούτε να ζητήσει συγγνώμη από την μερίδα εκείνη των συμπολιτών μας που καθυβρίζει με τον πλέον σκαιό τρόπο. Για να συμβεί κάτι τέτοιο θα έπρεπε οι αρχές και οι αξίες από τις οποίες εμφορείται να είχαν ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα δεν έχει ανάγκη από προστάτες και συμπληρώνει: «Αν κάτι χρήζει προστασίας αυτό είναι το ίδιο το πολιτικό σύστημα από εκείνους τους εκπροσώπους του που έχοντας πάρει διαζύγιο από οτιδήποτε άπτεται της στοιχειώδους προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ενισχύουν τις μισαλλόδοξες, ρατσιστικές, σκοταδιστικές φωνές που φαίνεται να ξεπηδούν από τις πιο σκοτεινές σελίδες της ιστορίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share