Μελανσόν για Τσίπρα: «Είναι από τις πιο ...ελεεινές φιγούρες της πολιτικής»! (video) - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Μελανσόν για Τσίπρα: «Είναι από τις πιο ...ελεεινές φιγούρες της πολιτικής»! (video)

Απίστευτη επίθεση με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε , ο επικεφαλής της Γαλλικής Αριστεράς Ζαν Λυκ Μελανσόν, χαρακτηρίζοντάς τον ως μία «από τις πιο ελεεινές φιγούρες της ευρωπαϊκής πολιτικής ζωής».

Mιλώντας στο γαλλικό δίκτυο BFMTV ο Μελανσόν δήλωσε ότι
«ο Τσίπρας εξελέγη, υποσχόμενος ένα αριστερό ριζοσπαστικό πρόγραμμα και όταν του παρουσίασαν ένα απαράδεκτο μνημόνιο το έθεσε σε δημοψήφισμα, χωρίς να αποδεχθεί τελικά τη βούληση του λαού του. Πρόδωσε το λόγο του. Γιατί ξεπουλά τη δημόσια περιουσία και καταστρέφει τη χώρα του; Δεν θέλω να υπάρχει ούτε ένας Γάλλος πολίτης που να πιστεύει πως αν εγώ αναλάβω την εξουσία θα γίνει ένας ακόμη…Τσίπρας».

Θυμίζουμε ότι το Κόμμα της Αριστεράς (PG) του Ζαν Λικ Μελανσόν είχε ζήτησε πριν από μερικούς μήνες την αποβολή του ΣΥΡΙΖΑ από το Κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, προκειμένου -όπως είπε- να υπάρξει «καθαρότητα απέναντι στο φιλελεύθερο μανδύα», εναντίον του οποίου αγωνίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share