Προκριματικά Champions League: Σέλτικ - ΑΕΚ 1-1 - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Προκριματικά Champions League: Σέλτικ - ΑΕΚ 1-1

Με εξαιρετικό γκολ του Κλωναρίδη και παρότι έμεινε άδικα με 10 παίκτες, η ΑΕΚ έμεινε όρθια στη Γλασκόβη και πήρε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα!

Τελικό αποτέλεσμα: Σέλτικ - ΑΕΚ 1-1. Εξαιρετικό αποτέλεσμα για την ΑΕΚ, που άντεξε στο "σφυροκόπημα", παίζοντας από το 57' με παίκτη λιγότερο.

Δεν χάνει με τίποτα αυτή η ΑΕΚ που με σούπερ εμφάνιση στην Γλασκώβη και παίζοντας άδικα με δέκα παίκτες για πάνω από 30 λεπτά, απέσπασε την ισοπαλία με 1-1 παίρνοντας το προβάδισμα στην μάχη της πρόκρισης, η οποία θα κριθεί την Τρίτη το βράδυ στην Αθήνα

Με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ξεκίνησε στην αναμέτρηση η Ένωση με τον Μπογέ να νιώθει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και να παραχωρεί τη θέση του στον Χουλτ με τον Αργεντινό να μένει εκτός αποστολής καθώς στον πάγκο ο Μαρίνος Ουζουνίδης κράτησε τον Αλμπάνη. Σίγουρα αυτή η αλλαγή της τελευταίας στιγμής ανησύχησε τον Έλληνα κόουτς που υπολόγιζε στις υπηρεσίες του Μπογέ ενώ Άλεφ και Πόνσε έμειναν στον πάγκο. Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά και μόλις στο 2ο λεπτό ο κινητικός Γαλανόπουλος πέρασε από τα αριστερά και τσίμπησε τη μπάλα μέσα στην περιοχή της Σέλτικ, έκανε το γύρισμα αλλά μπλόκαρε τελικά ο Γκόρντον. Ο ρυθμός του παιχνιδιού ωστόσο άλλαξε άρδην με τους πράσινους να πιέζουν ψηλά προκειμένου να βρουν γρήγορα ένα γκολ. Στο 7’ το επιχείρησαν όταν το σουτ του Τίερνι από τα αριστερά κόντραρε και πριν τον Εντουάρ ο Λαμπρόπουλος έδιωξε. Δύο λεπτά αργότερα ο ΜακΓκρέγκορ μέσα από την περιοχή και αριστερά σούταρε με τον Μπάρκα να διώχνει σε κόρνερ. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής της Σέλτικ ήταν αυτός που κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 17ο λεπτό. Ο Τίερνι έκανε και πάλι γύρισμα από τα αριστερά με τον ΜακΓκρέγκορ να κοντρολάρει και προ του οικονόμου να πιάνει το γυριστό σουτ για το 1-0.