Το διαδίκτυο βρήκε τον πιο "χαλαρό" Θεσσαλονικιό - Έκανε βόλτες με το ποδήλατο ...μέσα στα επεισόδια! [Video] - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Το διαδίκτυο βρήκε τον πιο "χαλαρό" Θεσσαλονικιό - Έκανε βόλτες με το ποδήλατο ...μέσα στα επεισόδια! [Video]

Τον πιο χαλαρό Θεσσαλονικιό βρήκε το διαδίκτυο με αποτέλεσμα το παρακάτω βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του facebook.

Ο άντρας, λοιπόν, πήρε αυτόν τον χαρακτηρισμό, καθώς βρέθηκε την λάθος στιγμή, στο λάθος σημείο, αλλά εξακολούθησε να είναι χαλαρός και ήρεμος.

Συγκεκριμένα, αυτός ο ποδηλάτης που φαίνεται στο παρακάτω βίντεο βρέθηκε στον δρόμο που γίνονταν επεισόδια στην Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας.

Ετσι ο ίδιος αντί να τρομοκρατηθεί στην ιδέα των δακρυγόνων, των μολότοφ και του πετροπόλεμου, αποφάσισε να συνεχίσει την βόλτα του στο σημείο.

Έτσι ο χαλαρός Θεσσαλονικιός, όχι μόνο δεν άλλαξε κατεύθυνση, αλλά πέρασε από τον δρόμο όπου στην μία πλευρά ήταν οι διαδηλωτές και στην άλλη οι άνδρες των ΜΑΤ.

Ο ίδιος μάλιστα πέρασε με το πάσο του, σαν μην συμβαίνει τίποτα, ενώ και οι δύο πλευρές σταμάτησαν ότι έκαναν για να περάσει.

Η συνέχεια ήταν αναμενόμενη, καθώς αφού πέρασε, οι συμπλοκές συνεχίστηκαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share