Άλλοι τρεις διακινητές παράνομων μεταναστών συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Άλλοι τρεις διακινητές παράνομων μεταναστών συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη

Στη σύλληψη τριών ατόμων, τα οποία ενέχονται σε περίπτωση παράνομης διακίνησης μεταναστών, προχώρησαν χθες στο χωριό Γερακαρού της Θεσσαλονίκης αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.


Πρόκειται για 54χρονη Ελληνίδα έναν 27χρονο Βούλγαρο και έναν 26χρονο Πακιστανό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική ομάδα και παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Συγκεκριμένα, χθες τα ξημερώματα στο χωριό Γερακαρού, εντοπίσθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό την 54χρονη και συνεπιβάτη τον 27χρονο, οι οποίοι μετέφεραν τρεις παράτυπους μετανάστες από το Πακιστάν, που είχαν παραλάβει από αγροτική περιοχή κοντά στο χωριό Μόδι Θεσσαλονίκης με σκοπό την μεταφορά τους στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην ανωτέρω περιοχή εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 26χρονος συνεργός τους και επιπλέον τρεις παράτυποι μετανάστες.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι, οι έξι (6) αλλοδαποί στερούνταν παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων και είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα από περιοχή του Έβρου, καταβάλλοντας για τη μεταφορά τους χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share