Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Αλ.Τσίπρας - Ποιοι ετοιμάζουν "θερμή" υποδοχή - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Αλ.Τσίπρας - Ποιοι ετοιμάζουν "θερμή" υποδοχή



Αν κυκλοφορώντας σήμερα από νωρίς το κέντρο της πόλης αναρωτηθήκατε για τις κλούβες των ΜΑΤ και την πολύ αυξημένη αστυνομική παρουσία,ο λόγος είναι ένας: η επίσκεψη του Πρωθυπουργού..




Με κινητοποιήσεις ετοιμάζονται να υποδεχτούν σήμερα τον Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του Thessaloniki Summit 2018.

Η σύνοδος με γενικό τίτλο «Ευρωπαϊκή προοπτική και συνδεσιμότητα, βιομηχανική ανάπτυξη και συνεργασία στα Δυτικά Βαλκάνια», διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» της ΔΕΘ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 17:45 ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί με την πρωθυπουργό της Σερβίας, Άνα Μπίρναμπιτς, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» και στις 18:30 θα μιλήσει στη Σύνοδο.

Παράλληλα την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην Καμάρα η οποία διοργανώνεται από τον συντονισμό συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης και τον ευρύτερο αντιεξουσιαστικό χώρο.Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ήδη πάρει πολύ αυξημένα μέτρα καθώς υπάρχει και ο φόβος επεισοδίων δυο μόλις μέρες πριν την επέτειο του Πολυτεχνείου

Στο ίδιο πάνελ με τον Έλληνα πρωθυπουργό, με θέμα την περιφερειακή συνεργασία ως μέρος της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, θα είναι οι ομόλογοί του της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, της Σερβίας Άνα Μπίρναμπιτς, και η αναπληρώτρια πρωθυπουργός της Ρουμανίας Άνα Μπίρτσαλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share