Με ναυλωμένα πούλμαν από ...Αθήνα προσπαθούν να γεμίσουν το Παλαί ντε Σπορ για την ομιλία Τσίπρα! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Με ναυλωμένα πούλμαν από ...Αθήνα προσπαθούν να γεμίσουν το Παλαί ντε Σπορ για την ομιλία Τσίπρα!





«Εκστρατεία» μετακλητών και φίλων από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σήμερα, Παρασκευή.





Όπως υποστήριξε ο κ. Σταθης Παναγούλης από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, το κομματικό επιτελείο στέλνει χιλιάδες sms στον κομματικό στρατό του ΣΥΡΙΖΑ, ενημερώνοντας ότι έχουν ναυλωθεί λεωφορεία για να τους μεταφέρουν δωρεάν στην συμπρωτεύουσα.

«Πού φτάσατε σήμερα, κύριοι των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ; Φτάσατε στο εξής: Στέλνετε μηνύματα. Και ακούστε το, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι. 
Φεύγει πούλμαν για Θεσσαλονίκη την Παρασκευή στις 7 προ μεσημβρίας και επιστρέφει μετά την ομιλία του κυρίου Πρωθυπουργού ή την επομένη το πρωί. 
Όσες και όσοι επιθυμείτε, δηλώστε το. Είναι δωρεάν η μετακίνηση. Και διάφορα άλλα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και νυν ανεξάρτητος.


Όπως ήδη ανέφεραν πληροφορίες του Greece Salonika από το πρωί της Πέμπτης,
τα στελέχη του κόμματος στη Θεσσαλονίκη εμφανίζονται ιδιατέρως προβληματισμένα καθώς η διάθεση του κοινής γνώμης στη Β.Ελλάδα απέναντι στην κυβέρνηση δεν είναι πλέον καθόλου... φιλική και αυτή τη στιγμή γίνεται πραγματικά μεγάλη προσπάθεια ώστε να παραβρεθούν τουλάχιστον 3.000 άτομα στην ομιλία Τσίπρα για τηλεοπτικούς -κυρίως- λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share