Πληροφορίες και για τρίτο άτομο στη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Πληροφορίες και για τρίτο άτομο στη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη προκύπτουν από τη δικογραφία καθώς όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, επικαλούμενος τις καταθέσεις δύο μαρτύρων, είναι πολύ πιθανό στην δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας να εμπλέκεται και τρίτο άτομο.

Την συγκεκριμένη καταγγελία φέρεται να έχει κάνει μια γυναίκα που σύμφωνα πάντα με τον ΣΚΑΙ είδε το λευκό βανάκι το μοιραίο βράδυ ενώ ανάλογη κατάθεση φέρεται να έχει κάνει και ένα τρίτο άτομο στο λιμεναρχείο.

Στο μεταξύ έκκληση να εξαρθρωθεί το «κύκλωμα» ή τα «κυκλώματα» που εκμεταλλεύονται κορίτσια που έρχονται στη Ρόδο για να σπουδάσουν από απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, κάνει ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε.

Με αποκλειστικές δηλώσεις του στη rodiaki ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη «ξέσπασε» χθες το πρωί επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι στο νησί δρα ανεξέλεγκτα κύκλωμα που εκβιάζει, βιάζει και απειλεί νεαρά κορίτσια!

Η υπόθεση ανοίγει εκ των πραγμάτων νέο κύκλο ερευνών από τις διωκτικές και εισαγγελικές αρχές ενώ ήδη έχουν ληφθεί καταθέσεις από συμφοιτήτριες της άτυχης κοπέλας, οι οποίες και αξιολογούνται από τις αρμόδιες αρχές.

Την ίδια ώρα και ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Αλέξης Κούγιας με δηλώσεις του στη «Ροδιακή» αναφέρεται σε στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφία και αφορούν καταθέσεις συμφοιτητριών της άτυχης Ελένης, για τις οποίες, όπως τόνισε, «στο μέλλον να πρέπει να πούμε άλλα πράγματα»...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share