Ο Μπουτάρης στήνει κάλπες στην «Πρωτοβουλία» - Ποιοι μπορούν να βάλουν υποψηφιότητα - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Ο Μπουτάρης στήνει κάλπες στην «Πρωτοβουλία» - Ποιοι μπορούν να βάλουν υποψηφιότητα

Eνδοπαραταξιακές κάλπες για την ανάδειξη νέου επικεφαλής και υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης στήνει την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου η δημοτική παράταξη του Γιάννη Μπουτάρη

Το πρόσωπο, το οποίο θα αναδειχθεί μέσα από τις κάλπες, θα προταθεί στην Επιτροπή παρατάξεων, κομμάτων και Κινήσεων της κεντροαριστεράς, η οποία θα αναλάβει να διερευνήσει τη δυνατότητα συγκρότησης ενός δημοκρατικού προοδευτικού μετώπου.

Στις κάλπες που θα στηθούν θα μπορούν να ψηφίσουν οι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι της παράταξης.

Υποψήφιος θα μπορεί να είναι και πρόσωπο εκτός της «Πρωτοβουλίας», με την προϋπόθεση, ωστόσο, να υποβληθεί πρόταση από ένα δημοτικό κι ένα κοινοτικό σύμβουλο της παράταξης. Αυτό δίνει τη δυνατότητα να εκδηλώσουν ενδιαφέρον και πρόσωπα τα οποία έχουν αποχωρήσει κατά το παρελθόν από την παράταξη Μπουτάρη.

Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στις 24.00. Όπως αποφασίστηκε, ενδεχομένως να υπάρξει και δεύτερος γύρος στις 21 Δεκεμβρίου, σε περίπτωση που δεν αναδειχθεί νέος επικεφαλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share