Eπεισόδια στη Θεσσαλονίκη - Μολότοφ,αύρες και χημικά στον Λευκό Πύργο (videos) - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Eπεισόδια στη Θεσσαλονίκη - Μολότοφ,αύρες και χημικά στον Λευκό Πύργο (videos)

Μολότοφ και εκτεταμένη χρήση χημικών στην περιοχή του Λευκού Πύργου, όπου επέστρεψαν οι διαδηλωτές, όταν τα ΜΑΤ τους εμπόδισαν να προχωρήσουν προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ 

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή του Λευκού Πύργου.
 Η αστυνομία έκανε εκτεταμένη χρήση χημικών, ενώ διαδηλωτές πέταξαν μολότοφ και επιχείρησαν να στήσουν οδοφράγματα. Η αστυνομία επιχείρησε και με το υδροφόρο όχημα «Αίας».
Λίγο πριν από τις δέκα το βράδυ η κατάσταση έβαινε προς εκτόνωση.

Η ένταση ξεκίνησε από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς τα ΜΑΤ απέκλεισαν τους διαδηλωτές που κινήθηκαν από τον Λευκό Πύργο προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Οι διαδηλωτές συναντήσαν 'έναν πρώτο φραγμό στην οδό Βενιζέλου και ακολούθως στην Τσιμισκή. Εκεί προκλήθηκε ένταση με τα ΜΑΤ, οι διαδηλωτές πέταξαν πέτρες ενώ οι αστυνομικοί τους απώθησαν με χειροβομβίδες κρότου - λάμψης και περιορισμένη χρήση χημικών.

Η πορεία είχε ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο σε ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό, ενώ προηγουμένως είχε προκληθεί ένταση με τα ΜΑΤ καθώς δεν τους επετρέπη να κινηθούν προς το Παλαί ντε Σπορ, όπου μιλά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Οταν οι διαδηλωτές επέστρεψαν στον Λευκό Πύργο, βρέθηκαν και πάλι υπό αστυνομικό κλοιό, ενώ στο σημείο βρίσκεται και το υδροφόρο όχημα «Αίας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share