Αυτό είναι το sms που δέχθηκαν φίλοι και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τα πούλμαν προς Θεσσαλονίκη - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Αυτό είναι το sms που δέχθηκαν φίλοι και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τα πούλμαν προς Θεσσαλονίκη

Την ύπαρξη του μηνύματος αποκάλυψε χθες ο Στάθης Παναγούλης ο οποίος επανήλθε σήμερα αναφέροντας ότι «υπολογίζουμε 100 πούλμαν από 50 άτομα θα έφευγαν από την Αθήνα».
Ακριβώς όσοι χρειάζονται δηλαδή για να γεμίσει το Παλαί ντε Σπορ ,το οποίο σε διαφορετική περίπτωση κινδύνευε να μείνει ...άδειο!


«Απόβαση», στελεχών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ για την αποψινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη οργανώνει η Κουμουνδούρου.
Όπως αποκάλυψε ο Στάθης Παναγούλης, το κομματικό επιτελείο στέλνει χιλιάδες sms στον κομματικό στρατό του ΣΥΡΙΖΑ, ενημερώνοντας ότι έχουν ναυλωθεί λεωφορεία για να τους μεταφέρουν δωρεάν στην συμπρωτεύουσα.
Σύμφωνα με το μήνυμα που στέλνουν σε φίλους και στελέχη του κόμματος, η μετακίνηση είναι δωρεάν. Μάλιστα στο ίδιο μήνυμα, τονίζουν την ανάγκη για μια μεγάλη συγκέντρωση για «επικοινωνιακούς λόγους, αλλά και για λόγους ασφαλείας».

Δείτε το μήνυμα


Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος αλλά και τον Στάθη Παναγούλη, που μίλησε το πρωί «Θέμα 104,6», «υπολογίζεται ότι 100 πούλμαν από 50 άτομα θα έφευγαν από την Αθήνα».
Παρόλα αυτά παρατήρησε ότι «έχουν να φάνε τέτοια φόλα από τη Λάρισα και πάνω που δεν το περιμένουν στις εκλογές», εκτιμώντας ότι «σε κανένα νομό της Βόρειας Ελλάδας δεν θα περάσει το 10% ο ΣΥΡΙΖΑ».

*Οι αποκαλύψεις του κ.Παναγούλη ήρθαν να επιβεβαιώσουν απόλυτα και τις πληροφορίες που δημοσίευσε το Greece Salonika από το πρωί της Πέμπτης ότι δηλαδή "τα στελέχη του κόμματος στη Θεσσαλονίκη εμφανίζονται ιδιατέρως προβληματισμένα καθώς η διάθεση του κοινής γνώμης στη Β.Ελλάδα απέναντι στην κυβέρνηση δεν είναι πλέον καθόλου... φιλική και αυτή τη στιγμή γίνεται πραγματικά μεγάλη προσπάθεια ώστε να παραβρεθούν τουλάχιστον 3.000 άτομα στην ομιλία Τσίπρα για τηλεοπτικούς -κυρίως- λόγους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share