Κίτρινα Γιλέκα: Επαγγελματίας μποξέρ... έτρεψε σε φυγή διμοιρία αστυνομικών! (pics+video) - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Κίτρινα Γιλέκα: Επαγγελματίας μποξέρ... έτρεψε σε φυγή διμοιρία αστυνομικών! (pics+video)


Πρώην πρωταθλητής του μποξ, απαθανατίστηκε σε εντυπωσιακό στιγμιότυπο από τις κινητοποιήσεις των Κίτρινων Γιλέκων, να τρέπει σε φυγή
διμοιρία ανδρών των ειδικών δυνάμεων ασφαλείας, σε γέφυρα της γαλλικής πρωτεύουσας.




Όπως φαίνεται σε βίντεο που έγινε viral, ο άνδρας έρχεται σε βοήθεια διαδηλωτών τους οποίους απωθούν αστυνομικοί, με χημικά.

Μπαίνει μπροστά και παρακάμπτοντας την ασπίδα του αστυνόμου, του καταφέρει μερικά χτυπήματα, αναγκάζοντας τον σε οπισθοχώρηση, καθώς δεν καταφέρνει να χρησιμοποιήσει το κλομπ του.


Ενθαρρυμένοι από την παρέμβαση, διαδηλωτές απωθούν τους αστυνομικούς από τη γέφυρα.

Σε άλλο στιγμιότυπο, έχει στριμώξει έναν αστυνομικό και του καταφέρνει κλωτσιές και γροθιές.

Η γαλλική αστυνομία, με ανάρτησή της στο Twitter, ενημέρωσε πως ο άνθρωπος αυτός είναι επαγγελματίας πυγμάχος και πρώην πρωταθλητής, ενώ τον κατηγόρησε πως "δεν σέβεται τους κανόνες" και ότι εκείνοι θα του μάθουν "τους ποινικούς κανόνες".


Σε άλλο Tweet τον απειλούν λέγοντας πως "τελείωσε η καριέρα του".

Ο γάλλος υπουργός Εσωτερικών, Κριστόφ Καστανέρ, χαρακτήρισε την συμπεριφορά του άνδρα, που ονομάζεται Christophe Dettinger "δειλή και ανυπόφορη".



Ωστόσο πολλοί Γάλλοι, μέσω των social media, επαίνεσαν την πράξη του, θυμίζοντας τις πολλές σκηνές σκληρής αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας κατά διαδηλωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share