Συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ιβάν Σαββίδη - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ιβάν Σαββίδη

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, στο Μέγαρο Μαξίμου με τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.

Στη συνάντηση, σύμφωνα με ενημέρωση από το Μέγαρο Μαξίμου, συζητήθηκαν τα θέματα του γηπέδου του ΠΑΟΚ, του λιμανιού της Θεσσαλονίκης και της επένδυσης στο Παλιούρι Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, σε ότι αφορά το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, στόχος των ανθρώπων της μακεδονικής ΠΑΕ είναι να ολοκληρώσουν και να καταθέσουν μέσα στον Νοεμβριο τον φάκελο για το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο που απαιτείται, ώστε να ακολουθήσει η διαδικασία έγκρισης και αδειοδότησης του σχεδίου.

Σχετικά με το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, πριν από μερικές ημέρες υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής του έκτου προβλήτα, μιας επένδυσης που αγγίζει τα 180 εκατομμύρια ευρώ από την κοινοπραξία που έχει αναλάβει το έργο και στην οποία συμμετέχει ο Ιβάν Σαββίδης.

Όσο για την επένδυση του Ρώσου επιχειρηματία στο Παλιούρι Χαλκιδικής, αφορά στη δημιουργία «Σύνθετου Τουριστικού Καταλύματος», στην περιοχή που λειτουργούσε προηγουμένως το ξενοδοχείο «Ξενία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share