Jumbo: Τι είπε ο Βακάκης για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει και για τα σούπερ μάρκετ - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Jumbo: Τι είπε ο Βακάκης για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει και για τα σούπερ μάρκετ

Ο Απόστολος Βακάκης, επικεφαλής της JUMBO, στο πλαίσιο της ετήσιας ενημέρωσης στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, έδωσε ορισμένες ενδιαφέρουσες πληροφορίες, όπως κάνει άλλωστε κάθε φορά.

Μίλησε για το ενδεχόμενο διάδοχης κατάστασης στην εταιρεία, για το Ελληνικό, αλλά και για τα σούπερ μάρκετ.

Σε ερώτηση αν θα ενδιέφερε την Jumbo να αποκτήσει παρουσία στο μεγάλο project του Ελληνικού, ο κ. Βακάκης ήταν κάθετα αρνητικός καθώς ο ορίζοντας για το έργο είναι πολύ μακρινός, συμπληρώνοντας με σκωπτική διάθεση παλαιότερη δήλωσή του πως η Ελλάδα είναι ένας επενδυτικός παράδεισος, υπό την προϋπόθεση οι επενδυτές να είναι αθάνατοι.

Μίλησε και για το σενάριο να παραχωρήσει τα ηνία της Jumbo, λέγοντας πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του γιατί απλά δε γνωρίζει να κάνει κάτι άλλο. «Εάν κάποιος διάδοχος αποδειχθεί καλύτερος από εμένα, θα αφήσω χώρο αλλά θα είμαι παρών», είπε ο Απόστολος Βακάκης.

Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο να γίνουν τα Jumbo περισσότερο σούπερ μάρκετ, είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει να ανταγωνιστεί τα σούπερ μάρκετ και ότι θα συνεχίσει να έχει συγκεκριμένους κωδικούς στα καταστήματα.


Η αλυσίδα που διαθέτει σήμερα 79 καταστήματα σε τέσσερις χώρες, έχει τα τελευταία χρόνια επικεντρωθεί στην αγορά της Ρουμανίας. Εκεί το δίκτυο αναμένεται να φθάσει τα τουλάχιστον 22 καταστήματα την επόμενη τετραετία, από 13 σήμερα. Τον προσεχή Νοέμβριο θα εγκαινιαστεί το 14ο, στην πόλη Brasov (14.000 τ.μ. περίπου).

Επίσης θα λειτουργήσει στην Craiova, στη Ρουμανία ένα νέο ιδιόκτητο κατάστημα (12.000 τ.μ. περίπου), ενώ στο ίδιο συγκρότημα θα στεγαστούν αποθήκες και οι υπηρεσίες για την e-jumbo της Ρουμανίας (33.000 τ.μ. περίπου). Αντίστοιχα, σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία το πλάνο προβλέπει την προσθήκη ενός καταστήματος ανά διετία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share