Με 49 άτομα ήρθε σε επαφή ο γιος της 38χρονης στη Θεσσαλονίκη - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Με 49 άτομα ήρθε σε επαφή ο γιος της 38χρονης στη Θεσσαλονίκη

Βρίσκονται ήδη σε περιορισμό προκειμένου να εξεταστούν και να διαπιστωθεί αν είναι ή όχι θετικοί στον ιό.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η ιχνηλάτιση του δρομολογίου και των επαφών του 10χρονου μαθητή – γιου της γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη που είχε ταξιδέψει στην Ιταλία και βρέθηκε θετική στον κορωνοιό. Οι αρχές έχουν βάλει στο μικροσκόπιο 49 επαφές του 10χρονου μαθητή, αμέσως μπήκε σε εφαρμογή το ειδικό σχέδιο και βρίσκονται ήδη σε περιορισμό προκειμένου να εξεταστούν και να διαπιστωθεί αν είναι ή όχι θετικοί στον ιό.

Σύμφωνα με όσα έγιναν, επίσης, γνωστά, το παιδί είχε επισκεφθεί το κτίριο της ΧΑΝΘ για εκπαιδευτικούς λόγους

Σε σχετική ανακοίνωση, ΧΑΝΘ ανέφερε τα εξής:

«Με αφορμή την εκπαιδευτική επίσκεψη, στο κεντρικό κτήριο της Χ.Α.Ν.Θ., δημοτικού σχολείου, στο οποίο εντοπίστηκε κρούσμα κορωνοϊού, η Χ.Α.Ν.Θ. ενημερώνει:

Βρισκόμαστε σε πλήρη συνεργασία και ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ο οποίος μας διαβεβαιώνει ότι δεν υφίσταται κίνδυνος. Παρ΄ όλα αυτά, προχωράμε σε προληπτική απολύμανση όλων των εγκαταστάσεων του κεντρικού κτηρίου, σήμερα Πέμπτη 27/2/2020, από τις 16:30 έως 19:30 και εκτός αυτού του χρονικού διαστήματος συνεχίζουμε κανονικά τη λειτουργία μας. Επισημαίνεται ότι τα αθλητικά προγράμματα στο κλειστό αθλητικό κέντρο Χ.Α.Ν.Θ.-ΗΡΩΝ-ΜΙΜΗΣ ΤΣΙΚΙΝΑΣ συνεχίζονται κανονικά».

Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες λένε ότι έχει ολοκληρωθεί και ο έλεγχος των επιβατών και του πληρώματος της αεροπορικής εταιρείας με την οποία ταξίδευε η 38χρονη στην Ιταλία χωρίς μέχρι στιγμής να έχει προκύψει κάτι ανησυχητικό.

Μάλιστα οι αρχές κινήθηκαν άμεσα καθώς όπως λένε στο protothema.gr το πλήρωμα ήταν διάσπαρτο σε περιοχές του Αλμυρού Βόλου και της Κορίνθου και έπρεπε να εντοπιστούν όσο το δυνατόν συντομότερα για να εξεταστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share