Το αδιαχώρητο στα σύνορα: Ουρές 10 χιλιομέτρων στον Προμαχώνα - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Το αδιαχώρητο στα σύνορα: Ουρές 10 χιλιομέτρων στον Προμαχώνα

Μεγάλη η ταλαιπωρία για τους οδηγούς που ήταν αναγκασμένοι να περιμένουν για πολλές ώρες, μέχρι να περάσουν από το τελωνείο Προμαχώνα προς την Ελλάδα.

Aτελείωτες ουρές αυτοκινήτων σχηματίζονται από χθες, 1η Ιουνίου στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα στον Προμαχώνα, καθώς τη Δευτέρα η γειτονική χώρα άνοιξε για πρώτη φορά τα σύνορα με την Ελλάδα μετά το lockdown για την αποτροπή διασποράς του κοροναϊού.

Από τη βουλγαρική πλευρά σχηματίζονται ουρές χιλιομέτρων, ενώ μεγάλη είναι η ταλαιπωρία για τους οδηγούς που είναι αναγκασμένοι να περιμένουν για πολλές ώρες.

Σήμα για ενισχυμένη εποπτεία στην Ελλάδα για τα 32 δισ. ευρώ
Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας οι ουρές των αυτοκινήτων έφτασαν τα 10 χιλιόμετρα.

Οι καθυστερήσεις προκύπτουν λόγω των μέτρων που έχει σε ισχύ η Ελλάδα για τον κορωνοϊό μέχρι τις 15 Ιουνίου. Έτσι, όλοι οι επισκέπτες, ανεξαρτήτως εθνικότητας, ακόμη και οι Έλληνες που έρχονται από το εξωτερικό οφείλουν να μείνουν σε αυτοπεριορισμό για επτά ημέρες, ενώ δηλώνουν τη διεύθυνση παραμονής τους και το τηλέφωνο.

Η διαδικασία αυτή που ακολουθείται σε κάθε όχημα έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν καθυστερήσεις και να σχηματιστούν οι ουρές χιλιομέτρων από επιβατικά και φορτηγά αυτοκίνητα.
Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share