Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά της Αττική Οδού – Το ποσό που διεκδικεί εγκλωβισμένη οδηγός - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά της Αττική Οδού – Το ποσό που διεκδικεί εγκλωβισμένη οδηγός


Κατατέθηκε ήδη η πρώτη αγωγή οδηγού για το μαρτύριο στην Αττική Οδό. Η γυναίκα που την κατέθεσε λέει ότι παρέμεινε για πάνω από 16 ώρες εγκλωβισμένη. 
Επικαλούμενη λοιπόν την απίστευτη ταλαιπωρία της διεκδικεί ποσό πολλαπλάσιο από τα 2 χιλιάδες ευρώ, αναφέροντας παράλληλα το ότι χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση το δρόμο καταβάλλοντας υπέρογκα ποσά για διόδια.


Γυναίκα, η οποία παρέμεινε επί 16 ώρες, ακινητοποιημένη στο αυτοκίνητο της, προσέφυγε στα δικαστήρια, καταθέτοντας την πρώτη αγωγή για την ηθική βλάβη που υπέστη, διεκδικώντας αποζημίωση 10.000 ευρώ με την απόφαση του δικαστηρίου να αναμένεται σε περίπου οκτώ μήνες.

«Ουσιαστικά η Οδύσσεια της ξεκίνησε τη Δευτέρα, από τις 10 η ώρα το πρωί, όπου μπήκε στην Αττική οδό, ερχόμενη από Ελευσίνα, με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο, χωρίς καμία ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί», δήλωσε ο δικηγόρος της, Ιωάννης Καλαβρής.

Η πρώτη αγωγή
«Μετά την είσοδό μου στην Αττική Οδό κατάφερα μόλις να διανύσω μια μικρή απόσταση και έκτοτε εγκλωβίστηκα, όπως και εκατοντάδες άλλοι οδηγοί μέσα σε δριμύ ψύχος και πλήρη άγνοια για την εξέλιξη της διαδικασίας απεγκλωβισμού».
Η γυναίκα εισήλθε δύο φορές στην Αττική οδό, πληρώνοντας και το αντίστοιχο τίμημα των διοδίων.

Έρχονται και άλλες αγωγές
Εγκλωβισμένος οδηγός λέει στο Mega ότι σκέφτεται σοβαρά να προσφύγει καταθέτοντας αγωγή κατά της εταιρίας όπως και εκατοντάδες άλλοι πολίτες που έζησαν τις ίδιες εφιαλτικές στιγμές στο δρόμο ταχείας κυκλοφορίας.

«Έμεινα εγκλωβισμένος από τη Δευτέρα στις 13.30 μέχρι την Τρίτη τα ξημερώματα, πρέπει να ήταν ανάμεσα στις 4.30 με 5.00 που μας έδωσαν τη διέξοδο να πάμε προς το αεροδρόμιο. Επειδή θεωρώ την όλη στάση απαράδεκτη της εταιρίας, σαφέστατα, περιμένω να δω τι θα προταθεί και σκέφτομαι σοβαρά να ασκήσω αγωγή», δήλωσε ο Γιώργος Τζερεφός.

«Πολλές και διαφορετικές είναι οι ιστορίες των ανθρώπων που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό, όμως σε όλες τις περιπτώσεις η ταλαιπωρία των ανθρώπων αυτών ήταν μεγάλη και υπέστησαν πολλή μεγάλη ηθική βλάβη», είπε η δικηγόρος Κατερίνα Φραγκάκη.

Αρκετές είναι και οι περιπτώσεις των εγκλωβισμένων που δεν είχαν να αντιμετωπίσουν μόνο το ψύχος αλλά κινδύνεψε και η υγεία τους λόγω των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και βρέθηκαν χωρίς φάρμακα και ιατρική βοήθεια επί ώρες./πηγή megatv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share