Η χθεσινή αποκάλυψη του Greece-Salonika αρχίζει ήδη να επιβεβαιώνεται! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2007

Η χθεσινή αποκάλυψη του Greece-Salonika αρχίζει ήδη να επιβεβαιώνεται!

Mόλις μια μέρα μετά τη χθεσινή μεγάλη αποκάλυψη του Greece-Salonika ήρθαν τα πρώτα γεγονότα που αρχίζουν να την επιβεβαιώνουν!
Το μεγαλύτερο αλβανικό κόμμα στην ΠΓΔΜ, η «Ένωση για τη Δημοκρατική Ένταξη» (DUI ) του Αλί Αχμέτι, χαιρέτισε την προχθεσινή επίσκεψη στα Σκόπια του ειδικού εκπροσώπου του Γ.Γ του ΟΗΕ για την εκκρεμότητα της ονομασίας Μάθιου Νίμιτς και έκανε γνωστό επισήμως το αίτημά του για συμμετοχή εκπροσώπου από την αλβανική εθνική κοινότητα, στην ομάδα της χώρας που χειρίζεται το ζήτημα της ονομασίας!
«Ως πολιτικό κόμμα που κρατά υπεύθυνη στάση στα ζητήματα που αφορούν τη χώρα, τασσόμασταν ανέκαθεν και συνεχίζουμε να τασσόμαστε υπέρ της εξεύρεσης λύσης στο μακροχρόνιο πρόβλημα της ονομασίας.Είμαστε πεισμένοι ότι ο πολυεθνικός χαρακτήρας της κοινωνίας μας αποτελεί το θεμέλιο για την οικοδόμηση μίας δημοκρατικής κοινωνίας. Εκφράζουμε την απογοήτευση μας για το γεγονός ότι στα ανώτατα κρατικά θεσμικά όργανα που χειρίζονται θέματα εξωτερικής πολιτικής, δεν υπάρχουν εκπρόσωποι της αλβανικής εθνικής κοινότητας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση Τύπου του DUI που εξέδωσε χθες βράδυ.
«Το DUI ζητά στις διαπραγματεύσεις για την ονομασία να συμπεριληφθούν και εκπρόσωποι των Αλβανών της χώρας, καθώς θεωρεί ότι με τον τρόπο αυτό θα εμπεδωθεί η κρατική συναίνεση και η ενότητα μεταξύ όλων των εθνικών κοινοτήτων της χώρας, αναφορικά με την επίλυση του ανοιχτού ζητήματος με την Ελλάδα.Παράλληλα, ένα τέτοιο γεγονός θα συμβόλιζε την εσωτερική εθνική συνοχή σχετικά με ζητήματα που απειλούν την ευρωατλαντική προοπτική της Μακεδονίας», καταλήγει η ανακοίνωση..
Οι εξελίξεις για τις οποίες μιλούσαμε χθες ήδη έχουν ξεκινήσει..
Εν τω μεταξύ,οι νεότερες πληροφορίες που έρχονται κατευθείαν απ΄το Κόσοβο,μιλούν για κύρηξη ανεξαρτησίας στα τέλη του ερχόμενου Φεβρουαρίου.
Οι κάτοικοι της περιοχής,κυρίως στην πολύπαθη Μιτροβίτσα,προετοιμάζονται για συγκρούσεις οι οποίες θεωρούνται αναπόφευκτες κυρίως στο Βόρειο τμήμα του Κοσόβου όπου και-σύμφωνα με πληροφορίες μας- ήδη δραστηριοποιείται η Σέρβικη παραστρατιωτική φρουρά του Τσάρλς Λαζάρ("Τσάρος Λάζαρος")με 4000 Σέρβους βετεράνους και εμπειροπόλεμους στρατιώτες..Η επίσημη Σερβία βέβαια έχει δηλώσει (μέσω του υπ.Αμύνης) την απόφαση της για μη χρήση βίας αλλά η επίσημη Σερβία θα είναι αυτή που θα μιλήσει για "παραστρατιωτικούς που δεν ελέγχονται απ΄την ίδια" μόλις ξεκινήσουν οι ταραχές.
Χθες,με ότι μπορει να σημαίνει αυτό,αντιπροσωπεία της UNCHR,ύπατης αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες επιθεώρησε τα νοσοκομεία της ΠΓΔΜ και τις υποδομές του κρατιδίου ως προς την υποδοχή προσφύγων!Η UNCHR δε συνηθίζει τέτοιου είδους επιθεωρήσεις παρά μόνο όταν υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο συγκρούσεων και υποδοχής προσφύγων.
Στην Ελλάδα κανείς "υπεύθυνος" ή ΜΜΕ δεν ενημερώνει τον κόσμο για το τι πρόκειται να συμβεί σε λίγο στην περιοχή μας.
Σε λίγες μέρες όμως-όπως γίνεται πάντα σ΄αυτές τις περιπτώσεις- όλοι θα "πεφτουν απ΄τα σύννεφα"..
*(Προστέθηκε 5/12/07, 23:55')
..Σήμερα ο Αλεξάνταρ Σίμιτς,
σύμβουλος του πρωθυπουργού της Σερβίας Βόιλαβ Κοστούνιτσα
έκανε λόγο πρώτη φορά ευθέως για πόλεμο..Συγκεκριμένα δήλωσε στη σερβική δημόσια τηλεόραση (RTS) ότι «όταν δεν γίνονται σεβαστές οι αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας και η Χάρτα του ΟΗΕ, όταν κάποια χώρα συνεχώς απειλείται με πόλεμο, τότε δεν της μένει τίποτε άλλο από τον πόλεμο για να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της».
Επίσης ο απερχόμενος πρωθυπουργός του Κοσόβου Αγκίμ Τσέκου σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα euobserver.com,δήλωσε πως "η ανακήρυξη θα έρθει σε λίγο χρόνο μετά τις 10 Δεκεμβρίου", τοποθετώντας τον χρόνο "για τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο".
Διπλωματικές πηγές της συγκεκριμένης ιστοσελίδας πάντως αναφέρουν ότι η Κομισιόν έχει διαμηνύσει ανεπίσημα στα κράτη-μέλη της ΕΕ να πείσουν τους Κοσοβάρους Αλβανούς να αναμένουν τουλάχιστον τις σερβικές προεδρικές εκλογές που διεξάγονται στις 20 Ιανουαρίου και τις 3 Φεβρουαρίου.

*Το Greece-Salonika -για τους "ενδιαφερόμενους"- θα συνεχίσει τις αποκαλύψεις παρά τις ανώφελες απειλές που δέχτηκε.

14 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΘΑ ΑΝΑΚΥΡΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ ΜΗ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ
    Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ): ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ!!!!!!!!!!!!

    ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καπου πρεπει να το παρουμε χαμπαρι οτι ΧΑΣΑΜΕ την αποκλειστικοτητα της μακεδονιας!!

    Δεν μπορεις να αλλαξεις ΟΛΟΥΣ τους χαρτες,ΟΛΑ τα σαιτς,ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον κοσμο να τα αποκαλει Βαρντασκα...

    Καταλαβετε το μαλακες!!

    Μια σλαβομακεδονια ισως ειναι η λιγωτερο οδυνηρη λυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα νέα κράτη στην Ευρώπη στήνονται για να προσφέρουν την απαραίτητη υποδομή για την απρόσκοπτη λειτουργία της παγκοσμιοποίησης. Σύντομα θα γίνουν το παράδειγμα ανάπτυξης στα παλιότερα εθνικά κράτη.
    Το Κοσσυφοπέδιο και η Νέα-Μακεδονία θα αποτελέσουν το πρότυπο για τα βαλκάνια, όπως η Εσθονία και η Σλοβακία για τις πρώην κομμουνιστικές χώρες της Ευρώπης.
    Το συλλογικό πλαίσιο εμπιστοσύνης (σταθερότητας) το εγγυάται και το συνδιαμορφώνει μια νέα παγκόσμια συμμαχία: ΗΠΑ-Ρωσία-Κίνα.
    Η Ευρώπη αποικειοποιείται και η Ελλάδα… αγρόν ηγόρασε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα πρωτοπαλλήκαρα του UCK Θάτσι και Αχμέτι, αφού εξασφαλίσουν την ανεξαρτησία του Κοσόβου, ως απαρχή γιά την δημιουργία της μεγάλης Αλβανίας, μεταξύ των άλλων, θα αγωνιστούν και γιά της απελευθέρωση της Τσαμουριάς από τον ζυγό της Γκραικίας. Ζήτω η μεγάλη Αλβανία (με την βοήθεια και της Ελλάδας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AYTO POU GRAFETE STHN TELEYTAIA PARAGRAFO GIA THN YPATH ARMOSTEIA TOU OHE (UNCHR) EINAI PRAGMATIKA TO PIO ANYSHXHTIKO.
    OSOI GNWRIZOUN TI EINAI AYTH H ARMOSTEIA KATALAVAINOUN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το παλληκάρι κάθε τόσο παίρνει φόρα να πηδήξει το ποταμάκι, αφου πρώτα μας έχει υποσχεθεί ενα εντυπωσιακό άλμα. Καθισμένοι στην εξέδρα με ποπκόρν και κόκα κόλα περιμένουμε απο τον Ζούπερντούπερ αθλητή να μας κόψει την ανάσα. Μόνο που ο Κωστάκης οταν δεν στραμπουλάει το πόδι του, ποτέ δεν καταφέρνει να ολοκληρώσει την προσπάθειά του, συνήθως σκάει σαν ασκί στη λάσπη.
    Το έπαθε με την Απογραφή, με τον Βασικό Μέτοχο, με την Εξεταστική Επιτροπή για τα Εξοπλιστικά, με την υποτιθέμενη τιμωρία των ενόχων του Χρηματιστηρίου, με την "Μεταρρύθμιση" στη Παιδεία, με την Διαφάνεια στις αναθέσεις των Δημοσίων Εργων, με την υποτιθέμενη τιμωρία των νταβατζήδων, με τον πόλεμο ενάντια στη διαπλοκή. Ακόμη και το Ασφαλιστικό το παρατάει στη μέση μετά τις αντιδράσεις και μας σερβίρει πρώτο πιάτο την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, για να ξεχασθούμε.
    Μόνο που η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, ισως σταθεί μοιραία (κάτι που ευχόμαστε) για τον πιο άβουλο και πιο "λίγο" πρωθυπουργό που γνώρισε ο τόπος απο την μεταπολίτευση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτή η κυβέρνηση βρωμο-Πασόκα που δημοσίευσες το σχόλιο,
    δεν πέφτει από τα σύννεφα.
    Εχουν γνώση οι φύλακες.
    ο Πρωθυπουργός επαγρυπνεί για το συμφέρον του Εθνους.
    οι παιάνες θα χύσουν ήχους καυτούς στα αυτιά σας, λαμπρύνοντας τις ξακουστές επιτυχίες Του Κωστάκηηηηηηηηηηη!, το πουλόβερ σου! Θα κρυώσεις μωράκι μουυυυυυυυ.
    η μια Εθινκή επιτυχία ακολουθεί την άλλη κι η τελευταία στο κώλο σας.
    Απογραφή, Παιδεία (γαμώ τις μετταρυθμίσεις), Διαπλεκόμεα, ΜΜΕ βασικός μέτοχος, αντιμετώπιση πυρκαγιών, Ομόλογα, και τώρα Ολυμπιακή!!!
    Μια σειρά απο μεγαλουργήματα!!!
    Α να μη ξεχάσω, κι άλλο αυτόματο εκδοτήριο εισιτηρίων εγκαινίασε ο Λιάπης.
    Φτού σας ξεφτίλες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σειρά προκλήσεων από τον Τούρκο ΥΠΕΞ λίγες ώρες πριν την αναχώρηση του. Περιοδεύοντας στη Θράκη, αποκάλεσε ομάδα μαθητών του μειονοτικού γυμνασίου "αδέρφια Τούρκους", επισκέφθηκε την απαγορευμένη "Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής", κάλεσε τους μειονοτικούς να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους και μιλώντας για "τουρκική μειονότητα" είπε ότι δεν μπορεί να εξαλειφθεί η συνείδηση των εκατό χιλιάδων ομοεθνών του, όπως τους χαρακτήρισε, που ζουν στη Θράκη.

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΑΙΧΤΑΡΑ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΣΟΥ!!!

    ΣΚΑΨΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΉΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ
    ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΤΕ RE KARAGIOZAKO POU ASXOLEISAI KAI ME TON KARAMANLH.
    TON DIKO SOU POU XOREUE TIS ZEMPEKIES ME TON TZEM STHN TOYRKIA TON KSEXASES KIOLAS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα σας πω ένα απόρρητο: Οταν υπηρετούσα στην ΒΔ Ελλάδα (δεν μπορώ για ευνοήτους λόγους να πω που και πότε), υπήρχε σχέδιο του Α' ΣΣ για τυχόν πόλεμο με την Αλβανία. Το σχέδιο προέβλεπε εντός 48 ωρών την κατάληψη σχεδόν των 2/3 της Αλβανίας. Η στρατιωτική δύναμη της Ελλάδας είναι 1η στα Βαλκάνια (στην Ασία είναι οι Τούρκοι) και εμείς δεν τολμάμε να αρθρώσουμε λέξη σαν κράτος. Αλλά τι περιμένεις από ένα λαό που τσακώνεται συνέχεια μεταξύ του για τον ΓΑΠ και τον ΚΚ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καραγκιόζης εγώ, Χατζαβάτης εσύ,
    σφουγγοκολάριε
    Πονάει ε;

    Οσο για σένα με τον πόλεμο κατα Αλβανίας είσαι εντελώς αστοιχείωτος. Ανενημέρωτος
    Παρλαπίπα
    Μας και απόρρητο στο διαδίκτυο
    Πατριώτη του κώλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έχω βαρεθεί να βλέπω στα διάφορα μπλόγκς τους γνωστούς επαγγελματίες σχολιαστές που το μόνο που κάνουν είναι copy-paste...μάλλον αυτός είναι ο στόχος τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας τις κατωθι σκεψεις μου που ισως ενισχυσουν και την φαρετρα σας με προσθετα επιχειρηματα όταν αντιμετωπιζετε διαφορους ενδοτικους και μηδισαντες … (κοντευει να γεμισει ο τοπος μας πια..)

    1/ λενε μερικοι με ηθελημενη αφελεια ‘ΜΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ
    ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ Η ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ? ‘

    Μα είναι απλο, αν παραχωρησουμε την ιδιοτητα του Μακεδονος η της Μακεδονιας
    σε ένα σκοπιανο η στα σκοπια ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ από τους
    πραγματικους Ελληνες Μακεδονες , καθως οι πρωτοι (σκοπιανοι) θα εμφανιζονται
    ως ΕΘΝΟΤΗΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ σε κρατος 'ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ' αρα οποιος Ελληνας
    (και πραγματικος Μακεδονας) δηλωνει η αυτπροσδιοριζεται και αυτος σαν
    Μακεδων ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
    'ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ' μεσα στην ΕΛΛΑΔΑ ! Αρα χαριζουμε το δικαιωμα να
    αυτοπροσδιοριζεται Μακεδονας ένας σκοπιανος αφαιρωντας το ταυτοχρονα από
    τον Ελληνα !

    2/ λενε καποιοι αλλοι 'ΧΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ , ΓΙΝΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ , ΤΩΡΑ
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΣΥΜΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ
    ΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ'

    Αλλα κανεις δεν λεει ότι αυτό το επιχειρημα το λεγανε και το 1992 (και τοτε
    λεγανε ότι δεκαετιες χαθηκαν και είναι αργα..) τωρα εχοντας χασει αλλα 15 χρονια
    ανερυθριαστα εμφανιζονται παλι οι απατεωνες αυτοι της πολιτικης να λενε
    'χαθηκε πολυς χρονος από το 1992' .... μηπως και μας πεισουν..

    Όχι δεν χαθηκε καθολου χρονος.... ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ... και θα εξηγησω
    παρακατω γιατι..

    3/ λενε επισης '120 ΧΩΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΑΝ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑ'
    τωρα είναι πια αργα , ας συμβιβαστουμε πριν και οι άλλες 40-50 χωρες την
    αναγνωρισουν και αυτές...

    Ακομη χειροτερα τοτε για τα σκοπια, όχι για εμας , αφου καθυστερησαμε τοσο
    και 120 χωρες το αναγνωρισαν σαν ψευτομακεδονια ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ
    ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ? ΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ
    ΘΕΛΟΥΝ...... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΟΙ ΣΤΟ ΟΤΙ :

    Α= ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ (αλλωστε δεν
    προλαβαινουν...γιατι δεν θα υπαρχουν συντομα όπως θα εξηγησω)
    Β= ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΝΑΤΟ
    Γ= ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΜΑΧΑΙΡΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ (ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ,
    ΟΔΙΚΕΣ, ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΚΛΠ) ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΕΠ'ΑΟΡΙΣΤΟΝ.

    Όλα αυτά γινονται γιατι οι σκοπιανοι ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ για την δικη μας αναγνωριση...
    γιατι μονον ΕΜΕΙΣ αν το παραδεχθουμε και το ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ το
    μορφωμα αυτό χανουμε ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ (περιλαμβανομενων
    των Ελληνιστικων χρονων) ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ
    ΜΙΣΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ . Μπορουν ολοι οι γειτονες του Κου ΑΛΦΑ να λενε
    ότι το σπιτι του είναι ιδιοκτησια αλλουνου (πχ του κυριου Χ) αλλα μονον όταν ο
    ιδιος ο Κυριος ΑΛΦΑ το αποδεχτει και το υπογραψει χανεται το σπιτι...

    Τωρα γιατι αφου 120 χωρες το αναγνωρισανε εμεις βιαστικα βιαστικα να τρεξουμε
    να 'κλεισουμε' όπως όπως το θεμα με ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ?

    Όταν μαλιστα το 40% των Σκοπιων ειναι Αλβανοι και στην μιση χωρα τους (ο Θεος να το κανει χωρα) δεν μπορουν ΚΑΝ να κυβερνησουν (ΟΥΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ) γιατι οι Αλβανοι εχουν στησει ηδη δικο τους δοβλετι ?
    Ειναι κοινο μυστικο και δεν αποτελει πια καν ειδηση ότι οι αρχες των Σκοπιων δεν μπορουν ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΚΑΝ ΣΤΙΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΕΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ του
    ΘΝΗΣΙΓΕΝΟΥΣ κρατιδιου τους.. γιατι οι αλβανοι εχουν ηδη 'ατυπα' κηρυξει αυτονομια/ανεξαρτησια...

    0ταν από το υπολοιπο 60% είναι 15-20% Βουλγαροι 15% Ελληνες/Βλαχοι και Τουρκοι , και ένα άλλο 10 τα εκατο Σερβοι / Αθιγγανοι κλπ ? αφηνοντας μονο
    ένα 15-20 % σε αυτοαποκαλουμενους ψευτομακεδονες , ΠΟΥ ΗΔΗ ΑΥΤΟΜΟΛΟΥΝ
    ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ τωρα που οι ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ πια Βουλγαροι τους μοιραζουν Βουλγαρικα διαβατηρια και υπηκοοτητες... (τρανο παραδειγμα που περιεργως πως
    κανενας δημοσιογραφος στην Ελλαδα δεν ανεδειξε ειναι του προεδρου του ισχυρού εθνικιστικού κόμματος Β.Μ.Ρ.Ο. Λιούπτσο Γκεοργκίεφσκι. Με δηλώσεις του στον σκοπιανό και στον βουλγαρικό Τύπο εξεδήλωσε την πρόθεσή του να διορισθεί πρέσβυς της Βουλγαρίας στα Σκόπια!! Ναι, δεν διαβάσατε λάθος. Ο μέχρι πρότινος στυλοβάτης της ψευδομακεδονικής προπαγάνδας και θιασώτης του τεχνητού «μακεδονικού» έθνους ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ την βουλγαρική υπηκοότητα και προτείνει τον εαυτό του ως εκπρόσωπο της Βουλγαρίας στην πρώην πατρίδα του ! )

    Είναι ηλιου φαεινοτερο ότι με τους υπερτριπλασιους δεικτες γεννητικοτητος των
    Αλβανων (σε σχεση με το 15-20 % των ψευτομακεδονων) είναι ζητημα ολιγων
    πλεον χρονων το τελος της ψευτομακεδονιας..... και αυτό δεν αλλαζει με τιποτα
    ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ότι στα αμεσως προσεχη χρονια (ισως και του χρονου..) οι Αλβανοι θα κινηθουν εκ του ασφαλους (οπως με κοσοβο..) ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ
    ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ τελος..

    Γιαυτο λυσσανε ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ οι εχθροι μας αλλα και τα μισθαρνα πεμπτοφαλαγγιτικα οργανα τους μεσα στην χωρα μας ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ
    ΤΑΧΕΩΣ.. γιατι ξερουν ότι αν δεν βαλουμε ΕΜΕΙΣ υπογραφη σε λιγο καιρο κανεις δεν θα ξερει την ψευτομακεδονια ,όπως σημερα κανεις δεν ξερει ουτε θυμαται την Γιουγκοσλαυια…την Σοβιετικη ενωση, την Τσεχοσλοβακια..την Εθνικιστικη Κινα.. κλπ

    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ-ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΗ ΕΣΤΩ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ?

    ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ (κατ'αυτους..) ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΠΟΙΟ 'ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ' ΜΟΡΦΩΜΑ τωρα, ξαναλεω ΤΩΡΑ, πριν διαλυθει το τυχαρπαστο συνοθυλευμα των Σκοπιων ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ να βαλουν υποθηκη ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ για καποιον αλλον (ισχυροτερο..) που στο μελλον θα ΞΑΝΑΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ....

    Οποιος μετα τα ανωτερω - που ευκολα μπορει καποιος να διασταυρωσει - ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, από ένα ΘΝΗΣΙΓΕΝΕΣ και ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
    ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ, η ειναι εντελως βλαξ , η ειναι ξεκαθαρα πια ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ που εκκλιπαρει 'να το παρουμε αποφαση' οτι χασαμε....


    Ελληνες,

    Αμυνθειτε με κάθε τροπο του ΕΔΑΦΟΥΣ ,του ΟΝΟΜΑΤΟΣ και της ΙΣΤΟΡΙΑΣ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας,


    Καμμια υποχωρηση πια , ο κυβος ερριφθη και δεν μπορει πλεον να παρθει πισω,

    Υγ
    Σχετικως με διαφορες προκλησεις ορισμενων αριστερων που λενε ‘ολοι το ιδιο πατριωτες ειμαστε΄ και το παιζουν σαν οι μονοι αγωνιστες , καλα θα κανετε ΟΛΟΙ να
    τους υπενθυμιζετε παντοτε ότι ΜΟΝΟ αυτοι ειχαν λυσσαξει να αποχωρισουν την Μακεδονια και την Θρακη μας απο την ΕΛΛΑΔΑ και να την χαρισουν στους σλαβους συντροφους τους με εντολη της Γ διεθνους…. (βλεπε ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 6/3/1932 - αποφαση IV ολομελειας ΚΚΕ) και για του λογου το αληθες στην κατωθι ιστοσελιδα =

    http://www.nlg.gr/digitalnewspapers/ns/main.html βαλτε ημερομηνια 6/3/1932 επιλεξτε ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ και απολαυστε στην τεταρτη σελιδα / παραγραφο 10 ποιοι
    ΔΕΝ ηταν ΠΟΤΕ πατριωτες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. www.karsilamas.blogspot.com

    Οι αποκαλύψεις για τους "επαγγελματίες" μετανάστες μόλις άρχισαν.

    Είναι πολλά τα λεφτά....Αρη.

    www.karsilamas.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share