Σιγή ιχθύος για το πρωτοφανές χθεσινό περιστατικό στη Φλώρινα. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

Σιγή ιχθύος για το πρωτοφανές χθεσινό περιστατικό στη Φλώρινα.


Σιγή ιχθύος ως τώρα από παραδοσιακά ΜΜΕ,υπουργείο Εθνικής Άμυνας και κυβέρνηση για το απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε στο πεδίο βολής του χωριού Λόφοι (φωτογ.) της Φλώρινας σε βάρος μονάδας πεζικού του Ελληνικού Στρατού.
Μπορεί μετά τη συναυλία της Madonna το νέο σήριαλ που ονομάζεται "διαγραφή Δαιλάκη"να μονοπωλεί τα δελτία ειδήσεων την ίδια ώρα όμως εξελίσσονται πρωτοφανείς καταστάσεις κοντά στα Ελληνοσκοπιανά σύνορα.
Η μονάδα πεζικού είχε αναπτυχθεί χθες στο πεδίο βολής που προορίζεται για βολές όπλων ευθυτενούς τροχιάς και φορητού οπλισμού στο πλαίσιο του λεγόμενου "δεκαήμερου Πεζικού" κατά το οποίο το προσωπικό διαβιεί σε ατομικά αντίσκηνα στην ύπαιθρο.

Στις 19.50' χθες βράδυ έκαναν την εμφάνισή τους στην περιοχή περίπου 25 με 30 κάτοικοι του χωριού Μελίτη οι οποίοι με τρακτέρ και αυτοκίνητα,κορνάροντας, και φωνάζοντας συνθήματα απαίτησαν "την αποχώρηση των στρατιωτών απ΄την περιοχή τους!!"Μερίδα μάλιστα κατοίκων απέκλεισε με τα τρακτέρ τον δρόμο που οδηγεί στο πεδίο βολής-αποκόπτωντας έτσι την πρόσβαση το πεδίο βολής σε 4 στρατιωτικά οχήματα(!)- ενώ την ίδια ώρα άλλη ομάδα χτυπούσε τις καμπάνες στις εκκλησίες του χωριού προσπαθώντας να δημιουργήσει εντυπώσεις..
Ενημερώθηκε η Αστυνομία και ο εισαγγελέας που κατεύθασαν στην περιοχή αργά το βράδυ προχωρόντας απλά σε..διαπραγματεύσεις για την αποχώρηση των κατοίκων η οποία και πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα χωρίς να σημειωθούν συλλήψεις!
Το πρωτοφανές αυτό περιστατικό δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να αποτελέσει μέρος των Σκοπιανών δελτίων ειδήσεων καθώς διαδηλωτές που κατέγραφαν με κάμερες το όλο γεγεγός απειλούσαν να στείλουν το υλικό στους Σκοπιανούς τηλεοπτικούς σταθμούς!
Λεγόμενοι "μειονοτικοί" συμμετείχαν επίσης στο προβοκατόρικο αυτό περιστατικό λειτουργώντας πιθανότατα καθ'ύπόδειξη παραγόντων που προσπαθούν με κάθε τρόπο τον τελευταίο καιρό να δημιουργήσουν προβλήματα στην περιοχή.Οι προσπάθειες μάλιστα έχουν ενταθεί -τυχαία..;- μετά την επίσκεψη της αμερικανίδας ειδικού του ΟΗΕ για θέματα μειονοτήτων Γκέι Μακ Ντούγκαλ στην περιοχή (δείτε εδώ και εδώ) και τις συναντήσεις της με στελέχη της μικρής ομάδας κατοίκων που αυτοαποκαλούνται "μακεδόνες μειονοτικοί"..
Η "χαλαρή" στάση που κρατούν οι Ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας στην περιοχή,οι οποίες βέβαια προσπαθούν να μη συμβάλλουν στην όξυνση του κλίματος παίζοντας το παιχνίδι των μειονοτικών προφανώς εκλαμβάνεται ως αδυναμία καθώς ποτέ στο παρελθόν δεν έχει δημιουργηθεί παρόμοιο πρόβλημα σε άσκηση του Ελληνικού στρατού..Γεννιούνται όμως έτσι τα εξής ερωτήματα:
Μήπως μ'αυτό τον τρόπο στέλνονται τα λάθος μηνύματα;
Tι θα γίνει εάν οι χιλιάδες μειονοτικοί της Θράκης προχωρήσουν σε παρόμοιες ενέργειες ωθούμενοι φυσικά από τα παρόμοια μεν,πολύ πιο οργανωμένα δε "εξωγενή κέντρα" που δραστηριοποιούνται εδώ και δεκαετείες στην περιοχή;
Μήπως θα έπρεπε να επανεξεταστεί η αντίδραση του επίσημου Ελληνικού κράτους σε παρόμοια περιστατικά;

21 σχόλια:

  1. και γιατι δε τους συνελαβε η αστυνομια???τι περιμενουν δηλαδη????ελεος πια με την υποχωρητικοτητα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και γιατι δε τους συνελαβε η αστυνομια???τι περιμενουν δηλαδη????ελεος πια με την υποχωρητικοτητα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. an kanoun ntou oi mousoulmanoi sth thrakh tha ginei polemos.aplo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε κάθε άλλο ευρωπαϊκό κράτος θα τους είχαν συλλάβει όλους του ταραχοποιούς. Δεν είναι δυνατόν να παρεμβαίνει ο κάθε τραμπάκουλας αγρίκος χωρικός και να εμποδίζει στρατιωτικές ασκήσεις!

    Πού βρισκόμαστε τέλος πάντων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. BRISKOMASTE STO KRATOS POU ENAS TAVERNIARHS APO THN KERKYRA APOFASIZEI NA ANEKSARTHTOPOIHSEI TO NHSI TOY KAI KANENAS EISAGGELEAS DEN ASXOLEITAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΤΙΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ Ο "ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ" ΑΜ ΔΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΦΕΥΓΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι γνωστοί «άγνωστοι» κουκουλοφόροι, καίνε και καταστρέφουν τώρα και πολλά χρόνια την περιουσία του Ελληνικού λαού.
    Αν και οι περισσότεροι από τους κουκουλοφόρους είναι πράκτορες των ξένων σκοτεινών δυνάμεων, κανένας δεν εμποδίζει τους κουκουλοφόρους στο καταστροφικό και ανθελληνικό έργο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...Δειλοι, μοιραιοι και αβουλοι ανταμα,προσμενουμε ισως καποιο θαμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σσσσσσσσσσ!!!!!
    Μην κάνετε φασαρία.
    Η πατρίδα κοιμάται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ETHNIKI PRODOSIA

    EINAII H DORA H MEGALITERI PRODOTRIA
    STHN ELLINIKI ISTORIA?

    DIABASTE KATIGORIES EDO

    ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ «ΑΝΩ» ή «ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»
    ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΟΥΝ
    ΤΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ!

    DIAVASTE KAI THA FRIKSETE

    http://noiazomai.net/snowmentez.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. θετω ευθεως τον συλλογισμο (μια που η πατριδα δεν κοιμαται αλλα ειναι αλυσσοδεμενη) μηπως πρεπει να τα αραιωνουμε σιγα-σιγα εμεις αυτα τα αλαβανιαρικα 'επι πληρωμη μειονοτικα' ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ απο τα αγια χωματα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Sobaro erotima!

    *a prepei siga sga na arxisoume na to skeftomastai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο μπράβο … όλα τα ξέρετε όλα τα γράφετε …
    (βέβαια όπως σας αρέσει και όπως θέλετε να τα παρουσιάzετε…)
    στο «αντικειμενικό σας κείμενο» δεν έχετε βέβαια βάλει τους λόγους που οι κάτοικοι των Λόφων δε θέλουν το πεδίο βολής, δεν έχετε αναφέρει ότι βλήμα έπεσε στο γήπεδο της Κέλλης και την ίδια στιγμή παιδιά έπαιζαν ποδόσφαιρο (αλήθεια τι θα κάνετε αν το δικό σας παιδί ήταν εκεί?)
    δεν έχετε αναφέρει ότι το πεδίο βολής είναι μια λεκάνη που γύρω γύρω βρίσκονται χωριά και ακόμη πιο κοντά ένα εργοστάσιο ηλεκτρικής ενέργειας… γιατί δεν αναφέρεται ότι κανένας από τους κατοίκους του χωριού δεν γνωρίζει τι περιέχουν τα βλήματα …στο νεκροταφείο του χωριού θα βρείτε ποιο πολλούς νέους νεκρούς παρά ηλικιωμένους (φυσικά τι σας νοιάζει, δεν πέθαναν δικοί σας άνθρωποι) γιατί δεν έχετε αναφέρει ότι το Δημοτικό και Τοπικό Συμβούλιο με ψήφισμα αποφάσισε να σταματήσουν οι τέτοιου τύπου ασκήσεις αλλά ποτέ δεν απέτρεψε από τον ελληνικό στρατό να βρίσκεται στο χώρο.

    Σταματήστε λοιπόν να κάνετε τους ξερόλες!!! Και να παραπλανείτε όποιον σας διαβάζει…
    Κάτοικος Λόφων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Напред Нашиии само така !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 9.23 Μην πας να θολώσεις τα νερά, τα συγκεκριμένα άτομα ανήκουν στην κλίκα του ουράνιου τόξου και φώναζαν για να φύγει ο Ελληνικός στρατός απο τα μέρη ΤΟΥΣ όπως λένε, και όχι για το πεδίο βολής!

    Πάνε να κάνουν προβοκάτσια για να λένε μετά οτι ''καταπιέζονται''.

    Λιάνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγω πάντως έχω να προτείνω λύση:
    "Η γραμμή πυρός των τεθωρακισμένων στα σύνορα με τα Σκόπια".
    Βολή κατα κινούμενου Σκοπιανού.
    Δύο σε ένα.
    Κανείς απο την πλευρά μας δεν πρόκειται να διαμαρτυρηθεί.
    Θα ησυχάσουν και οι αγρότες της περιοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΒΡΩΜΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΣΤΑ ΤΟΡΙΧ-FORUM!
    ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΘΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΕΝΑ FN KAI NA ΡΙΞΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΙΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ!!!!!!!! ΚΡΙΜΑ, ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΔΕΛΦΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΩΝ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΕΔΩ -ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΤΗΘΗΚΕ Η ΟΛΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG KAI MΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΨΩΡΟΣΚΥΛΑ (ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ), ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΣΕΡΒΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ!!!!!

    Oni svinja, lajnobugarodrugovitobogomiloturcoslavotsobani misle da tolerancija znaci clabost!!! Greh je, viliki greh sto grski officir koji bio tamo ne uzmeo jedan FN i da putsa prvo u vetru jedan dva puta i posle na meso!!!!!!! Greh je bio, veliki greh!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. MESSAGE FOR ALL SLAVOBASTARDS OF THE MASCARATE 'COUNTRY' CALLED....

    ........MONKEYDONIA

    For the SLAVOBASTARDS who are writing here , take a note your mother fuckers :

    MAKEDONIA was, is and will be for ever GREECE , like SPARTA , like ATHENS , like HPEIROS ,like THRACE

    you will be always BASTARDS without any idea about who might have been your father or mother AND BETTER ACCEPT THIS and remain at least LIVING BASTARDS as otherwise you will be DEAD BASTARDS....

    Do not count on the modest reaction of our goverments... you have not seen us (GREEKS) what we can do alone... BE AWARE as your time is finishing (and WE SHALL MAKE WHATEVER IT TAKES so to finish it the EARLIER POSSIBLE..)

    SAY TO YOUR BULGARIAN ORIGIN BASTARDS WHO ARE RULLING YOUR MASCARATE 'COUNTRY' THAT :

    ''WE ARE COMING''

    if they will not understand.. certainly THEY WILL FEEL IT..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share