Το αίσχος συνεχίζεται. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Το αίσχος συνεχίζεται.

Το Γερμανικό Focus κερδίζει τελικά το...oscar ηλιθιότητας στον άτυπο διαγωνισμό μεταξύ των Ευρωπαικών ΜΜΕ για το ποιός θα σκαρφιστεί τη μεγαλύτερη εξυπνάδα σχετικά με το "Ελληνικό πρόβλημα".

Η Αφροδίτη της Μήλου,ντυμένη απ'τη μέση και κάτω με την Ελληνική σημαία,το μεσαίο δάχτυλο σηκωμένο και τίτλο:"Aπατεώνες στην Ευρω-οικογένεια" θα απεικονίζεται στο εξώφυλο του αυριανού τεύχους του περιοδικού.
Στην ιστοσελίδα του περιοδικού παρουσιάζεται ήδη βίντεο στο οποίο οι Γερμανοί δηλώνουν πως ανησυχούν για το κατά πόσο οι απατεώνες του νότου θα αρπάξουν τα λεφτά των τίμιων γερμανών φορολογούμενων..
.

10 σχόλια:

  1. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ????

    Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΑ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν κατάλαβα καλά. Δηλαδή δεν έχουν δίκαιο οι Γερμανοί. Πλακα μας κανεις. Το ξέρεις ποσο χρήματα έδωσε μέχρι τώρα η Γερμανία για την ΕΕ? 200 δις. και η Ελλάδα. Nothing φιλε! Το μονο που έκανε είναι να παίρνει (100 δις.) και να τα δίνει στα κομματόσκυλα, η μήπως κάνω λάθος.
    Για της αποζημιώσεις τον Γερμανών. Ανέρχονται στα 11 δις. Δηλαδή με τα 11 δις. θα είχαμε σώσει την κατάσταση. 320 δις χρωστάμε μεγάλε.
    Καλά μας κάνουν και μας κράζουν οι Ευρωπαίοι. Δίκιο έχουν!
    Δεν παράγουμε τίποτα και το μονο που κάνουμε είναι να ζητάμε...
    Καληνύχτα ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο θα υπάρχουν eλληνες με την λογική του Γρηγόρη θα συνεχίζουμε να είμαστε η χώρα της σφαλιάρας για τους ξένους.
    Ναι Γρηγόρη να τα πληρώσουν τα 11 δις και τις λοιπές αποζημιώσεις αφού και τα λεφτά μας πήρανε και μας άφησαν να πεθάνουμε από πείνα (δεν είναι κακό να διαβάζουμε λίγο ιστορία όχι αυτή που προσπαθούν να μας περάσουν οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης) και προκάλεσαν τεράστιες ζημιές σε ανθρώπινο δυναμικό και υποδομές στην διάρκεια της Κατοχής.
    Όσο για τα 200 δις που λες ότι πρόσφεραν σαν οικονομολόγος σου απαντώ ότι στην ουσία είναι μια επιτυχημένη επένδυσή τους στις πλάτες των λοιπών ευρωπαίων και ιδιαίτερα εις βάρος μας αφού με τις συμφωνίες που υπέγραψαν Έλληνες πολιτικοί βγάλαμε τα μάτια μας μόνοι μας και καταντήσαμε οι κακοί ξενοδόχοι της Ευρώπης.
    Γιατί η βαριά βιομηχανία μας είναι ΜΟΝΟ ο τουρισμός επειδή ακριβώς δεν μας αφήσανε να έχουμε καμιά άλλη προκειμένου να μπορούν να πουλούν στη χώρα μας ακριβότερα τα προϊόντα τους.
    Όμως ο τουρισμός είναι ένα λίαν ελαστικό προϊόν, που εξαρτάται όχι μόνο από την σωστή δικιά μας υποδομή αλλά και από το εισόδημα των πολιτών τους που έχουν να διαθέσουν για διακοπές. Κατά συνέπεια λοιπόν η δικιά τους ύφεση μεταφέρεται σε εμάς ακόμα χειρότερη.
    Όσο για την εκμετάλλευση των δικών μας πλουτοπαραγωγικών πηγών (γεωργία, αλιεία, υπέδαφος κλπ) μπήκαν τέτοιες δεσμεύσεις που μας έχουν κάνει να καταναλώνουμε τα αγροτικά προϊόντα των άλλων ευρωπαϊκών χωρών όταν τουλάχιστον στο θέμα των αγροτικών προϊόντων η Ελλάδα ήταν αυτάρκης και έκανε και εξαγωγές.
    Αυτά λοιπόν αγαπητέ Γρηγόρη για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητε Gregoire, μπανεις λιγο στον κοπο να πεις σε τιμες ΠΟΙΟΥ ετους ειναι αυτα τα 11 δις?

    Και οταν ξεκινησεις εξετασε και το κατοχικο δανειο (τιμες τοτε και ποσο θα ηταν σημερα)....

    Τα παραπανω δεν αναιρουν την κακοδιαχειριση αλλα για ολα υπαρχουν ορια και αυτοι τα ξεπερασαν...

    Αληθεια, αφου οι αλλοι ειναι τοσο εξυπνοι πως την πατησαν? Οι Αμερικανοι? Οι Αγγλοι? Ισπανοι? Ιταλοι?

    Αλλα εμεις γιναμε ο στοχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν τα προσφέρουν τσάμπα τα λεφτά που δίνουν στην ΕΕ οι γερμανοί παίρνουν γερά ανταλλάγματα πουλώντας τα προϊοντα τους!!!!!
    Βέβαια και φταίνε τα φυντάνια που ψηφίζουμε για να μας κυβερνήσουν αλλά αυτοί τώρα ξεπέρασαν κάθε όριο!!!!!
    Καλά θα κάνουν να πληρώσουν τις κατοχικές αποζημιώσεις που χρωστάνε αν και οι ανθρώπινες ζωές που πήραν δεν αναπληρώνονται με τίποτα!!!!
    Καλά θα κάνουμε να σηκώσουμε πια κεφάλι, να δουλέψουμε για μας γιατί όπως καταλάβατε δεν υπάρχει ευρώπη, ο καθένας για τα οπίσθιά του είναι!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και ας φροντισουν οι φιλοι μας οι Γερμανοι να ισιωσουν και κανενα υποβρυχιο βρε παιδια....γερνουν πολυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ήταν καιρός να φάμε μια σφαλίαρα για να ξυπνήσουμε, διότι ναι πολλά λεφτά έπεσαν στην Ελλάδα και όλα τα έφαγαν τα λαμόγια. Ας μη ξεχνάμε ότι κανένας επιχειρηματίας δεν έμπαινε σε πρόγραμμα αν η υπερτιμολόγηση δεν του άφημε και κάποιο κέρδος στην τσέπη.

    Το μεγαλύτερο τσιμπούση βέβαια το έκαναν τα κομματόσκυλα, ένα απλό παράδειγμα δείτε τους σιδηροδρόμους της Γερμανίας πριν από 25 χρόνια και τώρα και δείτε και το δικό μας χάλι!

    Να μην αναφέρω πόσο κοστίζει 1 χλμ ποδηλατόδρομος στην Ελλάδα που κυριαρχούν τα λαμόγια.

    Κλείνω με το ναι οι Γερμανοί πρέπει να μας δώσουν αυτά που μας έχουν κλέψει, να μας αποζημιώσουν για το κακό που μας έκαναν και να επιστρέψουν και το δάνειο που έχουν πάρει.

    Όσο για τους φίλους μας τους ευρωπαίους αυτή θα πρέπει να διασφαλέισουν τα εθνικά μας σύννορα έτσι ώστε να μην χρειάζεται να δανιζόμαστε για να τους τα ακουμπάμε ζεστά μετά για εξοπλιστικές δαπάνες.

    Όσο για το περιοδικό FOCUS αν δεν κάνω λάθος κυκλοφορή και στην Ελλάδα, ΜΑΥΡΗΣΤΕ ΤΟ στο χέρι μας είναι

    ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΡΙΧΤΗΝΑ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΑΤ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ 300ΣΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΕΠΕΙ ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΙΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ ΜΗΝΥΣΑΡΑ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΟΙ ΦΡΙΤΣΗΔΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΣ ΚΑΝΟΥΝ...ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΙΦΤΕΙ ΛΙΓΟ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΟΥΔΑ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΕΓΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ!
    ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 362 ΠΚ όποιος με οποιοδήποτε τρόπο ενώπιον τρίτου ισχυρίζεται ή διαδίδει για κάποιον άλλον γεγονός που μπορεί να βλάψει την τιμή ή την υπόληψη του τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών ή με χρηματική ποινή. Η χρηματική ποινή μπορεί να επιβληθεί μαζί με την ποινή της φυλάκισης.
    ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 363 αν στην περίπτωση του άρθρου 362 το γεγονός είναι ψευδες και ο υπαίτιος ΓΝΩΡΙΖΕ οτι αυτό είναι ΨΕΥΔΕΣ , τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών μαζι με την φυλκάκιση μπορεί να επιβληθεί και χρηματική ποινή .
    Με αυτό της το δημοσίευμα η Focus έβλαψε την τιμή και την υπόληψη μας , το γεγονός είναι ΨΕΥΔΕΣ για εμάς προσωπικά και οι δράστες (εκδότες, συγγραφείς, ρεπόρτερ και δημοσιογράφοι) γνώριζαν οτι διέδωσαν ψευδές γεγονός. Στις περιπτώσεις αυτών των άρθρων η ποινική δίωξη ασκείται μόνο ύστερα απο έγκληση.
    Άρα μπορούμε να καταθέσουμε ΕΓΚΛΗΣΗ εντός 3 μηνών κατά πάντος υπευθύνου, όπως επίσης να ασκήσουμε αγωγή αποζημίωσης για την ηθική βλάβη που έχουμε υποστεί!
    ΕΠΕΙΔΗ με τις ως άνω πράξεις τους διέδωσαν ενώπιον τρίτων ψευδή γεγονότα και συκοφαντικά , τα οποία βλάπτουν την τιμή και την υπόληψή μας , ενώ τελούσαν εν γνώσει της αναληθείας τους.
    ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ FACEΒΟΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ FOCUS ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜHΣΗ" ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΕΓΚΛΗΣΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. gregoire eisai poli.... xereis posa eurw se simerina xrimata mas xrwstane? 70dis alla to xrima asto xrwstane stin dimokratia pou tous dwsame olous tous fasistes.oson afora to xreos mas pisteuo pws ama theloun oi dikoi mas mlks politikoi to vriskoun se ena mina kai xwnoun mesa ola ta lamogia.kai min xexnate o kairos gar eggys

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share