Το θέμα δεν είναι τι θα γίνει απόψε στη Νομική... - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Το θέμα δεν είναι τι θα γίνει απόψε στη Νομική...

Το θέμα είναι αν η Πολιτεία και οι Αρχές είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν το ενδεχόμενο στο άμεσο μέλλον μερικές χιλιάδες λαθρομεταναστών -συνεπικουρούμενοι βέβαια και από τους εγχώριους ή μη "κηδεμόνες" τους- αποφασίσουν την κατάληψη δεκάδων ή και εκατοντάδων χώρων σε πανεπιστήμια ή δημόσια κτίρια..

Ενα άλλο στοιχείο πάντως που πρέπει να προσέξουν όσοι επιθυμούν χωρίς πολύ σκέψη την "εδώ και τώρα" βίαιη απομάκρυνση των λαθρομεταναστών απ΄τη Νομική είναι η σύσταση της ομάδας των 230 καταληψιών.
Πρόκειται για νέους άντρες,μουσουλμάνους,ηλικίας 18-35 χρονών.
Απουσιάζουν τα γυναικόπαιδα και οι ηλικιωμένοι..
Ο δε φερόμενος ως "προστάτης" των συγκεκριμένων ατόμων κ.Γιανόπουλος ,εκπρόσωπος της "Πρωτοβουλίας αλλυλεγγύης" προειδοποίησε τις αρχές δια τηλεοράσεως πως "δε θα είναι εύκολοι αντίπαλοι" εάν επιχειρηθεί εισβολή της αστυνομίας στο κτίριο.. Σύνδεσμος
Η υπόθεση είναι περίπλοκη και θα μπορούσε εύκολα να εξελιχθεί σε οργανωμένη προβοκάτσια τύπου "σχισμένο κοράνι" (θυμάστε..).Αν προσθέταμε δε και μερικές φωτογραφίες αιματοβαμμένων λαθρομεταστών οι συνέπειες θα ήταν απρόβλεπτες και θα εξυπηρετούσαν μόνο αυτούς που επιθυμούν την αποσταθεροποίηση..

Bookmark and Share