Nova προς Superleague: Πληρώστε άμεσα ρήτρα 1,2 εκατ. ευρώ, εκτός αν… - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Nova προς Superleague: Πληρώστε άμεσα ρήτρα 1,2 εκατ. ευρώ, εκτός αν…

  • To ποσό των 1,2 εκατ. ευρώ αξιώνει η Nova από τη Superleague ως ποινική ρήτρα για τις αλλαγές στο πρόγραμμα των play off του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της, με βάση το συμβόλαιο που έχει υπογράψει για την τηλεοπτική κάλυψη του πρωταθλήματος της λίγκας.


Μάλιστα, με βάση τη.. συμφωνία των 2 πλευρών, το συγκεκριμένο ποσό θα πρέπει να καταβληθεί σε 20 ημέρες!

Ωστόσο, η Nova αφήνει ένα «παράθυρο» να μην καταβληθεί το παραπάνω ποσό, εάν η Superleague επανεξετάσει τις προτάσεις της Nova για την αναβάθμιση του πρωταθλήματος.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα «Live Sport», ο διευθύνων σύμβουλος της Nova, Πάνος Παπαδόπουλος, με επιστολή του προς τις 16 ΠΑΕ της λίγκας, αναφέρει τα εξής: «Δεδομένων των συζητήσεών μας, με σκοπό να συμφωνήσουμε σε μία σειρά κοινά αποδεκτών ενεργειών και μέτρων που θα οδηγήσουν στην ουσιαστική αναβάθμιση του πρωταθλήματος και στην ενδυνάμωση της ανταγωνιστικότητας και της αξιοπιστίας του, εφόσον οι συζητήσεις αυτές καταλήξουν άμεσα κι επιτυχώς κι όσα μέτρα αποφασισθούν, εφαρμοστούν πλήρως από την πλευρά σας, τότε θα μπορούσαμε να επανεξετάσουμε καλόπιστα το παραπάνω ζήτημα».

Οι προτάσεις της Nova

Σημειώνεται ότι η Nova είχε προτείνει πριν λίγο καιρό οι ομάδες της Superleague να μειωθούν από 16 σε 14, ή ακόμα και σε 12, ενώ ζητά τα play off εφόσον παραμείνουν, να αναδεικνύουν και τον πρωταθλητή, και όχι μόνο να μοιράζουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Σύμφωνα μάλιστα με στελέχη της λίγκας, το συνδρομητικό κανάλι είχε καταστήσει σαφές ότι εάν τα αιτήματά του δεν εξετάζονταν σοβαρά, θα λάμβανε «δραστικά μέτρα» για να προστατέψει τα συμφέροντά του.

Πλέον φαίνεται πως εάν η λίγκα θέλει να γλιτώσει την ποινική ρήτρα του 1,2 εκατ. ευρώ, θα πρέπει να συμφωνήσει άμεσα με τη Nova σε αλλαγές στο πρωτάθλημα...

Bookmark and Share