"Η κυβέρνηση στήνει τους δικούς της εργολάβους στην τηλεόραση" - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

"Η κυβέρνηση στήνει τους δικούς της εργολάβους στην τηλεόραση"


  • Είναι φανερό πως γίνεται μια προσπάθεια από την κυβέρνηση να εξαγοράσει τους εργολάβους των αντιπάλων της και επίσης να στήσει κάποιους δικούς της εργολάβους κρατικοδίαιτους οι οποίοι θα αναλάβουν το κόστος της τηλεόρασης, δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

«Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι να...σπάσουμε ένα τρίγωνο: Tα media, οι τράπεζες και η διαπλοκή. Ένα τρίγωνο που παράγει ανορθολογισμούς, παράγει διαπλοκή» ανέφερε από το Ρέθυμνο στο περιθώριο του συνεδρίου του Παγκόσμιου Συμβουλίου Κρητών.

«Αυτό είχα αναφέρει στην ομιλία μου στη Βουλή το Φλεβάρη του 2015… Αυτό που λέμε είναι ότι η προσπάθεια αυτή έπρεπε να γίνει από την αρχή» είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Υποστήριξε πως η νέα κυβέρνηση έχει σκοπό «να αντικαταστήσει την παλιά διαπλοκή με μία άλλη διαπλοκή. Τους παλιούς εργολάβους με κάποιους άλλους εργολάβους. Αυτό που έχει σημασία είναι να αποκτήσουμε μία καλύτερη τηλεόραση και όχι μία χειρότερη τηλεόραση.

»Είναι φανερό πως γίνεται μία προσπάθεια από την κυβέρνηση να εξαγοράσει τους εργολάβους των αντιπάλων της και επίσης να στήσει κάποιους δικούς της εργολάβους κρατικοδίαιτους οι οποίοι θα αναλάβουν το κόστος της τηλεόρασης. Είναι δύσκολο να τα καταφέρει διότι ο λαός δεν θέλει να περνάει από διαπλοκή σε διαπλοκή» επισήμανε ο κ. Θεοδωράκης
Bookmark and Share