Σειρά χτυπημάτων δηλώνει πως σχεδίαζε η Ρούπα - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Σειρά χτυπημάτων δηλώνει πως σχεδίαζε η Ρούπα


  • Σειρά χτυπημάτων δηλώνει πως σχεδίαζε η Πόλα Ρούπα, σε κείμενό της το οποίο αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Η Ρούπα αναφέρει ότι οι αρχές ήξεραν πως ετοιμάζει «μεγάλο χτύπημα» και προσθέτει ότι, αν και διαβάζουν τα χειρόγραφά της, δεν θα... καταφέρουν να το ανακαλύψουν.
«Σε όλους αυτούς που έχουν πέσει πάνω από τα κείμενα και τα γραπτά μου και προσπαθούν να καταλάβουν τι σκόπευε να κάνει ο Επαναστατικός Αγώνας, τους δηλώνω πως για να το βρουν θα πρέπει να επιχειρήσουν μια βαθιά ανάλυση σχετικά με την οικονομική κατάσταση του καθεστώτος στην Ελλάδα σήμερα, συνυπολογίζοντας τα πιο ευάλωτα σημεία του, αυτά που θα λύγιζαν σε ένα μεγάλο χτύπημα και που μέσα από μια σειρά παρόμοιων χτυπημάτων θα καθιστούσε εφικτό να λυγίσει το καθεστώς συνολικά. Αν το βρουν, θα τους πω “μπράβο”», σημειώνει, μεταξύ άλλων, στο μακροκελές κείμενό της.
«Δεν ετοίμαζα ένα χτύπημα. Είχε δρομολογηθεί ένα σχέδιο με σειρά χτυπημάτων σε νευραλγικά σημεία του συστήματος, τα οποία γνωρίζαμε ότι ήταν ιδιαιτέρως ευάλωτα» τονίζει επίσης.
Σημειώνει επιπλέον όλη η ύπαρξη της «ήταν είναι και θα είναι αδιαχώριστη με την οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας».
Bookmark and Share