Aνείπωτη τραγωδία στην Κρήτη - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Aνείπωτη τραγωδία στην Κρήτη

  • Δυο γονείς πνίγηκαν για να σώσουν τα παιδιά τους..
  • Νεκροί ένας άνδρας 35 ετών και μία γυναίκα 30 ετών από το Ηράκλειο
  • Ήταν φίλοι και είχαν πάει μαζί τα παιδιά τους στην παραλία για να απολαύσουν το μπάνιο τους

Τραγωδία.. αργά το απόγευμα της Τρίτης στην παραλία του Γεροπόταμου στο Ρέθυμνο.

Κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, ένας άνδρας 35 ετών και μία γυναίκα 30 ετών από το Ηράκλειο, πνίγηκαν, όταν βούτηξαν στη φουρτουνιασμένη θάλασσα για τα σώσουν τα παιδιά τους που κινδύνευαν!

Όπως μεταδίδει το ekriti.gr, ο άνδρας και η γυναίκα ήταν φίλοι και πήραν τα παιδιά τους δύο κοριτσάκια και ένα κορίτσι και ένα αγόρι αντίστοιχα, όλα ανήλικα, για να απολαύσουν το μπάνιο τους. Κάποια στιγμή δύο από τα παιδιά μπήκαν στη θάλασσα, όμως λίγο αργότερα άρχισαν να καλούν σε βοήθεια. Χωρίς δισταγμό οι γονείς τους βούτηξαν για να τα σώσουν και τα κατάφεραν, όμως οι ίδιοι άφησαν στη θάλασσα την τελευταία τους πνοή!

Οι λουόμενοι κατάφεραν να διασώσουν τα παιδιά και να ανασύρουν τους δύο ενήλικες από τη θάλασσα.

Στις 19.25 κατέφθασε στο σημείο λιμενικό όχημα με δύο λιμενοφύλακες. Το ΕΚΑΒ έφτασε λίγο αργότερα με δύο ασθενοφόρα, το ένα από το Πέραμα και το άλλο από το Ρέθυμνο.

Οι διασώστες μετέφεραν τους δύο ενήλικες στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί προσπαθούσαν επί δύο ώρες να τους επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη παραλία είναι αρκετά επικίνδυνη αφού τα νερά της είναι βαθιά και έχουν πολλά ρεύματα,ο κόσμος που κολυμπούσε εκεί ήταν λιγοστός, αφού η θάλασσα ήταν φουρτουνιασμένη.
Bookmark and Share